Την ώρα που η Εισαγγελία έχει δώσει ρητή εντολή για την καθυστέρηση της ταφής της αδικοχαμένης Σταυρούλας Γκουγκουλιά, ένα ένα τα στοιχεία τα οποία βρέθηκαν στην παραλία «Εδέμ» του Παλαιού Φαλήρου έρχονται στην επιφάνεια.
Οι Αρχές εδώ και μέρες περνούν από το μικροσκόπιο όσα από τα υπάρχοντα της 53χρονης βρέθηκαν στην εν λόγω παραλία, ενώ προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση ένα τρυφερό σημείωμα που εντοπίστηκε στην τσάντα της.


Παλαιό Φάληρο: To μυστήριο "ερωτικό" σημείωμα στην τσάντα της Σταυρούλας

Σύμφωνα με την εκπομπή του Mega «Φως στο Τούνελ», το σημείωμα πιθανότατα προέρχεται από κάποιο πρόσωπο το οποίο είχε στενές σχέσεις με την αδικοχαμένη γυναίκα.

«Δωράκια για την αγάπη μου. Δοκίμασε το παντελόνι να μου πεις. Φιλιά γλυκά», φέρεται να έγραφε χαρακτηριστικά το σημείωμα.

Ένα ακόμη στοιχείο που αποκάλυψε η εκπομπή έχει να κάνει με ένα δελτίο παραγγελίας φαγητού, που φαίνεται πως προοριζόταν για δύο άτομα. Οι Αρχές πιθανότατα έχουν εξετάσει τα στοιχεία που προκύπτουν και σιγά σιγά συμπληρώνουν το παζλ γύρω από τις μυστηριώδεις συνθήκες του θανάτου της.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czis1l0vtfyh)

Το χρονικό της εξαφάνισης της Σταυρούλας

Θυμίζουμε πως πρόκειται για την υπόθεση εξαφάνισης της 53χρονης, η οποία χάθηκε από προσώπου γης τον Αύγουστο του 2023, ενώ μόλις πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως το πτώμα της ήταν στα αζήτητα όλους αυτούς τους μήνες, αφού είχε βρεθεί πνιγμένη στ’ ανοιχτά του Πόρου.

Η 53χρονη συμβίωνε για τουλάχιστον 20 με 25 χρόνια με μία άλλη γυναίκα, τη Στέλλα Τ., η οποία δεν είχε προχωρήσει σε δήλωση της εξαφάνισής της.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czj9je00cm81)