Νέα ντοκουμέντα σχετικά με την υπόθεση της Σταυρούλας Γκουγκουλιά έφερε στην επιφάνεια το «Φως στο Τούνελ». Ειδικότερα, όπως αναφέρεθηκε στο ρεπορτάζζ, επί της λεωφόρου Ποσειδώνος με κατεύθυνση από Πειραιά προς Γλυφάδα κοντά σε γνωστό ξενοδοχείο του Παλαιού Φαλήρου, οδηγός ταξί αποβίβασε το Σάββατο 19 Αυγούστου λίγο μετά τις 6 το απόγευμα την Σταυρούλα. Σύμφωνα με την μαρτυρία του στο «Τούνελ» την μετέφερε στην παραλία Εδέμ (εκεί όπου την είδαν για τελευταία φορά) συχνά κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.

Αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής, αναφέρουν ότι στην τσάντα της υπήρχε και ένα σημείωμα που έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών μαζί με δελτίο παραγγελίας για φαγητό από κάποια ταβέρνα δύο ατόμων.

stauroula-paraggelia-fos-sto-tounel-2-3-2024-final


Στο σημείο αυτό βρέθηκε το εξωτερικό συνεργείο ερευνών της εκπομπής και μίλησε με υπεύθυνους ξενοδοχείων αλλά και άτομα που εργάζονται σε ταβέρνες της περιοχής. Κανείς τους δεν είχε δει την Σταυρούλα αλλά ούτε είχε μείνει σε κάποιο από τα κοντινά ξενοδοχεία.

Υπενθυμίζεται πως λίγες ημέρες μετά την εξαφάνισή της τον Αύγουστο, είχε εντοπιστεί μια σορός στον Πόρο, η οποία ταυτοποιήθηκε πως ανήκε στην Σταυρούλα.


Με πληροφορίες από MEGA