Για ακόμη μια φορά καθήλωσε του τηλεθεατές η εκπομπή του MEGA το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη και τους συνεργάτες της να ασχολούνται εκτενώς με την υπόθεση της εξαφάνισης της Σταυρούλας Γκουγκουλιά από την Κυψέλη.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή ερεύνησε ένα μυστήριο με κεντρικά πρόσωπα δύο φίλες για την υπόθεση στην Κυψέλη.

Η μία νηπιαγωγός, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας τον Σεπτέμβριο του 2022, όπως λένε οι Αρχές, και η άλλη κοινωνική λειτουργός, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς. Και οι δύο έμεναν στην Κυψέλη.

Ο συνδετικός κρίκος

Συνδετικός κρίκος μια γυναίκα με περίεργο ρόλο. Είναι η φίλη και συγκάτοικος για χρόνια της αγνοούμενης Σταυρούλας Γκουγκουλιά 53 χρόνων, που φέρεται να εξαφανίστηκε την Τετάρτη 23 Αυγούστου από την οδό Ευβοίας στην Κυψέλη.

«Είχε μαζί της κάποια χρήματα, όχι πολλά, 200 με 300 ευρώ. Όλα της τα ρούχα είναι ακριβώς όπως τα άφησε, μαζί με τις φωτογραφίες της και όλα τα προσωπικά της έγγραφα», δήλωσε η συγκάτοικος της αγνοούμενης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyvocm9n60ux)

Κυψέλη: Μαρτυρίες στο «Τούνελ» έκαναν λόγο για έντονους καυγάδες

Μαρτυρίες στο «Τούνελ» έκαναν λόγο για έντονους καυγάδες που ακούγονταν από το διαμέρισμά που συγκατοικούσε με τη φίλη της πριν την εξαφάνιση της.

Διαβάστε ακόμα: Εξαφάνιση 56χρονης στην Κυψέλη: Αγωνία στον Βόλο για τη Σταυρούλα - Η αντίδραση της οικογένειας που "κατηγορήθηκε" για αδιαφορία

«Τσακώνονταν διαρκώς με τη συγκάτοικό της σε σημείο που όλοι μας περιμέναμε ότι κάτι θα συμβεί. Ένα βράδυ πριν εξαφανιστεί είχαν και έναν πολύ μεγάλο καυγά» ανέφερε.

Στο «Τούνελ» απευθύνθηκε μια μάρτυρας, η οποία μιλούσε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με την συγκάτοικο της αγνοούμενης Σταυρούλας και γνωρίζει πολλά. «Μιλούσαμε μέσω Chat και Viber. Κράτησα επαφή μαζί της για να μαζέψω στοιχεία γιατί κάτι δεν μου άρεσε από όσα μου έλεγε και κατάλαβα εξαρχής ότι είχε πρόβλημα» είπε.

Η Σταυρούλα αν και έχει οικογένεια όλοι πίστευαν ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για αυτήν. Στο πλατό της εκπομπής βρέθηκε ο ετεροθαλής αδερφός της που μαζί με τον βιολογικό της πατέρα ζητούν να μάθουν τι της έχει συμβεί.