Ταυτοποιήθηκε η σορός της άτυχης Σταυρούλας η οποία αγνοείτο από το περασμένο καλοκαίρι όταν εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην Κυψέλη. 

Η σορός μιας γυναίκας βρέθηκε λίγες ημέρες αργότερα ανοιχτά του Πόρου φορώντας μόνο το μαγιό της.

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκαν οι εργαστηριακές έρευνες και ταυτοποιήθηκε πως η γυναίκα που βρέθηκε στον Πόρο στις 24 Αυγούστου είναι η Σταυρούλα.

Επί σχεδόν 6 μήνες η σορός της βρισκόταν στα ζήτητα και περίπου 2 μήνες μετά την καταγγελία για την εξαφάνισή της ξεκίνησαν επισταμένες έρευνες από το τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την δήλωση εξαφάνισης η Σταυρούλα είχε φύγε από το σπίτι της στις 21 Αυγούστου για μία βόλτα και δεν επέστρεψε ποτέ.

Το χρονικό και ο εντοπισμός της σορού στον Πόρο

Σημειώνεται πως ο βιολογικός πατέρας της Σταυρούλας, στις αρχές της περασμένης εβδομάδας, έλαβε εισαγγελική παραγγελία προκειμένου να δώσει δείγμα DNA ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εργαστηριακές αναλύσεις. Η γυναίκα, όπως αναφέρθηκε, φέρεται να πήγε αργά το απόγευμα της 21ης Αυγούστου για μπάνιο στην παραλία Έδεμ του Παλαιού Φαλήρου με ταξί. Άφησε ένα μικρό σακίδιο πλάτης με λίγα προσωπικά αντικείμενα στην παραλία και μπήκε στη θάλασσα.

Τρεις ημέρες αργότερα εντοπίστηκε η σορός γυναίκας στον Πόρο και την ακριβώς επόμενη ημέρα, στις 25 Αυγούστου, εξετάστηκε από τον ιατροδικαστή Πειραιά Σωκράτη Τσαντίρη», ανέφερε στην «Απογευματινή» η δικηγόρος Βούλα Δημητριάδου, που κινητοποίησε τις Αρχές για την εξαφάνιση της Σταυρούλας, με εντολή της συγκατοίκου της.

Ο ιατροδικαστής, σύμφωνα πάντα με την κυρία Δημητριάδου, «στην έκθεσή του αναφέρει πως η αιτία θανάτου είναι απροσδιόριστη, ενώ δεν εντόπισε ευρήματα που να οδηγούν στο συμπέρασμα της δολοφονίας. Έχουν εντοπιστεί ίχνη φαρμακευτικής ουσίας, η οποία χορηγείται μόνο με συνταγή, αλλά δεν γνωρίζουμε την ποσότητα του φαρμάκου στο αίμα, εάν δηλαδή διαδραμάτισε κάποιο ρόλο».