Μία απίστευτη καταδίωξη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης στα Εξάρχεια, τη στιγμή που αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλλαβαν δύο άνδρες από την Τουρκία, οι οποίοι ήταν μάλιστα οπλισμένοι, σύμφωνα με πληροφορίες του Star.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εξασφάλισε αποκλειστικές εικόνες από τη στιγμή που οι αστυνομικοί ερευνούν το όχημα των δυο Τούρκων.

exarcheia1

Εξάρχεια: Πώς συνελήφθησαν οι δύο Τούρκοι

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ιστορία ξεκίνησε στα Εξάρχεια. Η ομάδα ΔΡΑΣΗ αναζητούσε τον δράστη εμπρηστικών επιθέσων. Στα πλαίσια της έρευνας, εντόπισαν ένα γκρι όχημα που θεώρησαν ότι κινείται ύποπτα. Έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει, εκείνος δεν ακινητοποίησε το όχημα αλλά πάτησε γκάζι για να διαφύγει.

Ακολούθησε καταδίωξη και το αυτοκίνητο έφτασε στην Ιουλιανού.Εκεί καρφώθηκε πάνω σε παρκαρισμένο όχημα. Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τους δύο επιβαίνοντες να βγουν απ' το αμάξι και τότε είδαν τον έναν να σκύβει και να βάζει το χέρι του στο παπούτσι. Εκεί έκρυβε το όπλο που επιχείρησε να τραβήξει.

exarceia2

Οι αστυνομικοί έπεσαν πάνω του και τον ακινητοποίησαν, αποτρέποντας τα χειρότερα. Πέρασαν χειροπέδες και στους δυο. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια της Κυψέλης και όπως διαπιστώθηκε είναι Τουρκοι, κουρδικής καταγωγής.

Προφανώς οι αστυνομικοί ερευνούν τον ρόλο τους και τι ακριβώς έκαναν στα Εξάρχεια.