Δύο νεαροί Τούρκοι συνελήφθησαν στην Κρήτη καθώς ενώ είχαν ζητήσει άσυλο στην χώρα μας, έκαναν πολυτελή ζωή και είχαν στην κατοχή τους όπλα.

Όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια του Star Γωγώ Αποστολάκη, με την υπόθεση αυτή έχει ασχοληθεί και η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.

Συγκεκριμένα η ΕΥΠ φέρεται να είχε θέσει υπό επιτήρηση τους δύο Τούρκους οι οποίοι είναι ηλικίας 22 και 27 ετών, από τον περασμένο Σεπτέμβριο,  οπότε πέρασαν τα σύνορα του Έβρου. Τότε είχαν δηλώσει στις ελληνικές αρχές ότι κινδυνεύουν από το καθεστώς Ερντογάν,  γι’ αυτό και ζήτησαν άσυλο.

Οι μετέπειτα κινήσεις τους όμως χτύπησαν «κόκκινο» στις αρχές που χαρακτηρίζουν σοβαρή την υπόθεση. Οι δύο Τούρκοι ταξίδεψαν μέχρι την Κρήτη και τα Χανιά. Νοίκιασαν στην παραλία Τερσανάς, κοντά στο αεροδρόμιο μια υπερπολυτελή βίλα. Κυκλοφορούσαν με Πόρσε και ξόδευαν κάθε μέρα εκατοντάδες ευρώ.

Την περασμένη Δευτέρα υπό άκρα μυστικότητα οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στη βίλα. Βρήκαν ένα πιστόλι, φυσίγγια και ποσότητα ναρκωτικής ουσίας και οδήγησαν στο αυτόφωρο τους δύο άνδρες. Ένα από τα σενάρια που εξετάζονται είναι  να έχουν ανάμειξη σε υποθέσεις διακίνησης μεταναστών.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czay0xe49195)