Το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, στο οποίο «χάθηκαν» 57 άνθρωποι, έχει σημαδέψει ολόκληρη τη χώρα. Η Άλμα Λάτα, η μητέρα της Κλαούντια, καθηλώνει με τα λόγια της, που δείχνουν τον πόνο, την οργή και την αγανάκτηση μιας γυναίκας και μητέρας που έχασε το παιδί της.

Η Άλμα Λάτα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», με τα δάκρυα να τρέχουν ποτάμι από τα μάτια της όσο μιλάει για την κόρη της, την «δύο μέτρα κούκλα» της που της «την έφεραν πίσω σε μια χούφτα στάχτη», όπως είπε. Ένα κορίτσι γεμάτο όνειρα για τη ζωή, που ήθελε να φτάσει ψηλά και να γιατρεύει κόσμο.

Το πρόσωπο αυτού του κοριτσιού, της Κλαούντια, που είχε ζωγραφισμένο στο χέρι της, σε τατουάζ, και έδειξε στην κάμερα αυτή η ταλαιπωρημένη μητέρα, με τον πόνο της να είναι ανείπωτο.

Διαβάστε ακόμα: Τραγωδία στα Τέμπη: Οι φοιτητές ξαναγράφουν τα ονόματα των 57 θυμάτων στο Σύνταγμα (Εικόνες & Βίντεο)

Τέμπη: "Καμία μάνα να μην περάσει αυτό που περνάω"

«Μόνο μια μάνα που έχει χάσει το παιδί της, μόνο αυτή μπορεί να με καταλάβει. Καμία μάνα να μην περάσει αυτό που περνάω εγώ, να ανάβει το καντήλι στο παιδί της, να πηγαίνει κάθε απόγευμα στο μνήμα και να ουρλιάζουμε, να φωνάζουμε, να κλαίμε, να ζητάμε το δίκιο μας και κανένας να μη μας ακούει», είπε χαρακτηριστικά η Άλμα.

Στη συνέχεια εξέφρασε και το παράπονό της, το οποίο δεν είναι άλλο από ένα «Σε αγαπάω, μαμά»: «Έκοψε το τελευταίο εισιτήριο θανάτου, 28/2/23, χωρίς επιστροφή, χωρίς να μου πει αντίο, χωρίς να μου πει σε αγαπάω, μαμά».

«Η καρδιά μου είναι άδεια, είμαστε όλοι με τις φωτογραφίες της», είπε.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czhjtnm57acp)

Με πληροφορίες από Star