Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την τραγωδία στα Τέμπη, το Mega πρόβαλε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 28ης Φεβρουαρίου το ντοκιμαντέρ «Μαμά, Έρχομαι». Σε αυτό η δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη κάνει ένα συγκλονιστικό οδοιπορικό στα αχαρτογράφητα νερά της μοιραίας νύχτας.

Θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη μιλούν για τη νύχτα που τους άλλαξε για πάντα τη ζωή, ενώ οι μαρτυρίες των γονιών που έναν χρόνο μετά τον θάνατο των παιδιών τους ζητούν ακόμα δικαίωση συγκλονίζουν.

Η Σοφία Πλακιά και η Μάρθα Πλακιά έχασαν τις κόρες τους. Η Σοφία Πλακιά έχασε δύο κόρες, τη Θώμη και τη Χρύσα 20 ετών. Η Μάρθα Πλακιά έχασε την κόρη της Αναστασία, 20 ετών. Τα κορίτσια ήταν ξαδέρφες και ταξίδευαν μαζί για πρώτη φορά με τρένο.

Διαβάστε ακόμα: Τέμπη: Το χρονικό της τραγωδίας σε 30 φωτογραφίες και βίντεο - "Οι στιγμές είναι τραγικές και οι μαρτυρίες σοκάρουν"

Επιζήσασα των Τεμπών: "Δεν κοιμάμαι, παίρνω φάρμακα"

Η Ντίνα Μαγδαλιανίδη, 20 ετών, επέζησε από τη σύγκρουση. Ταξίδευε πρώτη φορά με τρένο και από την ημέρα του δυστυχήματος είναι σε αναπηρικό καροτσάκι.

«Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν έγινε το ατύχημα ήταν πώς θα αντιδράσει η μαμά μου σε αυτό και πώς θα ζήσει με αυτό η μαμά μου», λέει η Ντίνα Μαγδαλιανίδη, που επέζησε από τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

«Βγαίνω πολύ σπάνια. Πλέον νιώθω φόβο να είμαι σε πολύ κόσμο, νιώθω φόβο ακόμα και στο αμάξι, μου έρχονται συνέχεια στιγμές. Δεν κοιμάμαι, παίρνω φάρμακα για τον ύπνο. Και τώρα παίρνω φάρμακα και για τους εφιάλτες που έχω», προσθέτει.

Δείτε το αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

 

Με πληροφορίες από MEGA