Δεκάδες πολίτες στη Μυτιλήνη παρακολούθησαν ένα ξεχωριστό δρώμενο με το μοιραίο τρένο των Τεμπών που πήρε τη ζωή 57 ανθρώπων. Ειδικότερα, στο κέντρο της Μυτιλήνης πραγματοποιήθηκε συγκινητική παράσταση δρόμου από τον έμπορο και ηθοποιό Βαγγέλη Φραγκουλάκη στο κέντρο της Ερμού.

Μηνύματα με πολλαπλούς αποδέκτες θέλησε να περάσει ο γνωστός έμπορος και ηθοποιός της Μυτιλήνης Βαγγέλης Φραγκουλάκης την Τετάρτη το πρωί, με ένα θεατρικό δρώμενο που έστησε στην αγορά της πόλης έξω ακριβώς από το κατάστημά του, το οποίο λόγω πένθους και σεβασμού για την μέρα, παραμένει κλειστό.

anaparastasi2
anaparastasi3

Ο Βαγγέλης Φραγκουλάκης αλλάζοντας διάφορες στολές κατέληξε με τη στολή του σταθμάρχη όπου αποβιβάζει στο εικονικό τρένο που έστησε στην Ερμού νέα παιδιά που βρέθηκαν εκεί.

Στη συνέχεια με το δικό του τρόπο αναπαριστά τη σύγκρουση του τρένου και το χαμό των αθώων ψυχών. Αλλάζει στολή ντύνεται πυροσβέστης και από τα συντρίμμια βγάζει τα διαμελισμένα σώματα των νεκρών επιβατών.

Σε μια έντονα φορτισμένη ατμόσφαιρα ο ηθοποιός με την βοήθεια των παιδιών που ήταν εκεί και άλλων πολιτών που βρέθηκαν στην αγορά μετέφερε μέσα απο μια ολοκληρωμένη παράσταση που διήρκησε περισσότερο  από μια ώρα τα δραματικά συναισθήματα όλων μας σε σχέση με το έγκλημα των Τεμπών

Την παράσταση παρακολούθησαν φανερά συγκινημένοι, στην αγορά της πόλης, δεκάδες πολίτες και περαστικοί.

Δείτε το βίντεο με την παράσταση δρόμου του Βαγγέλη Φραγκουλάκη.

Στην Ερμού της Μυτιλήνης, το κατάστημα Φραγκουλάκη παραμένει κλειστό. Στη μνήμη των νεκρών στα Τέμπη ο ιδιοκτήτης του και ερασιτέχνης ηθοποιός οργάνωσε ένα δρώμενο στην αγορά. Διαβάστε περισσότερα στο https://www.stonisi.gr/post/69940/to-treno-toy-thanatoy-ksekinhse-sthn-agora-ths-mytilhnhs-pics-video

Δημοσιεύτηκε από Στο Νησί στις Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024



Πηγή stonisi.gr