Ο 27χρονος  κατηγορούμενος στην υπόθεση της Ζακύνθου «σπάει» τη σιωπή του και μιλά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Συγκεκριμένα, ο νεαρός καταγγέλθηκε από την 19χρονη σύντροφό του ότι της έδωσε χάπια για να διακόψει την κύησή στο δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 27χρονος άνδρας αρνείται της κατηγορίες της συντρόφου του ενώ υπογραμμίζει ότι το ήθελε το μωρό. Από τη μεριά της, η 19χρονη επιμένει και μάλιστα σήμερα, 27 Φλεβάρη, εμφανίστηκε στον Ανακριτή για να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας.

Να σημειωθεί ότι η υπόθεση δεν κλείνει. Τη Δευτέρα 26/2 ο 27χρονος αφέθηκε ελέυθερος με περιοριστικούς όρους.

Ζάκυνθος: «Το ήθελα το μωρό», λέει ο 27χρονος που κατηγορείται για την αποβολή της 19χρονης

«Δεν έχω κάνει τίποτα από αυτά που με κατηγορεί», ανέφερε ο 27χρονος κατηγορούμενος, ενώ προσθέτει «Το ήθελα το μωρό. Στεναχωριέμαι».

Στη συνέχεια των δηλώσεων του, ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες ότι τη χτύπησε και της έδωσε χάπια. «Τίποτα από αυτά. Ούτε για τα χάπια δεν ξέρω κάτι. Ούτε που τα βρήκε, πότε τα πήρε... δεν ξέρω».

Τέλος, ο 27χρονος κάνει έκκληση στη σύντροφό του να πει την αλήθεια, ενώ παραδέχεται πως ήταν η πρώτη του αγάπη. «Πρώτη φορά στη ζωή μου είχα ερωτευτεί».