Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 27χρονος από τη Ζάκυνθο που κατηγορείται ότι εξανάγκασε την σύντροφό του να πάρει χάπια και να αποβάλει το μόλις δύο μηνών έμβρυο που κυοφορούσε.

Ο 27χρονος πήγε το πρωί της Δευτέρας στον ανακριτή της Ζακύνθου και απολογούνταν για σχεδόν 5 ώρες. Η 19χρονη ισχυρίζεται ότι είναι υπεύθυνος για την βίαιη αποβολή του παιδιού της

Ποιοι είναι οι περιοριστικοί όροι που επεβλήθησαν στον 27χρονο για την υπόθεση της Ζακύνθου

Ανάμεσα στους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν είναι και να μην πλησιάζει την 19χρονη κοπέλα, σύμφωνα με πληροφορίες από το imerazante.gr

Επίσης του επιβλήθηκε:

-καταβολής εγγυοδοσίας (2.000 ευρώ)

-απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα

-εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα

Υπενθυμίζεται ότι η 19χρονη κοπέλα ισχυρίστηκε ότι υπεύθυνος για τη βίαιη αποβολή του παιδιού της είναι αποκλειστικά ο σύντροφός της.

«Δεν με χτύπησε. Μου έδεσε τα χέρια και μου πάτησε το κεφάλι, μου έκλεισε το στόμα. Μου έλεγε ότι: ‘Το έχω αποφασίσει μέσα μου. Θα σας σκοτώσω. Θα σκοτώσω και το παιδί’. Μετά μου έβαλε κάτι χάπια. Μου έλεγε: ‘Πιες τα’».

Η γιαγιά της 19χρονης υποστήριξε ότι δέχτηκε απειλές από τον 27χρονο, ενώ τόνισε πως η εγγονή της είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Την ώρα που ο 27χρονος σύντροφος της νεαρής είναι ο μοναδικός κατηγορούμενος για την κακοποίηση και την αποβολή της 19χρονης, κοινοί φίλοι του ζευγαριού λένε πως ο 27χρονος ήθελε όσο τίποτα αυτό το μωρό.