Φίλος του 27χρονου από τη Ζάκυνθο, που κατηγορείται ότι εξανάγκασε τη 19χρονη σύντροφό του σε αποβολή κατά τον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της, δίνει μια διαφορετική εκδοχή.

«Μου είπε κλαίγοντας "πήρε χάπι να ρίξει το παιδί"», δήλωσε στην εκπομπή Live News στο MEGA ο φίλος του 27χρονου, περιγράφοντας το τηλεφώνημα που είχε μαζί του την επομένη του μαρτυρίου της νεαρής κοπέλας.

Θρίλερ στη Ζάκυνθο με την αποβολή της 19χρονης – Τι υποστηρίζει φίλος του 27χρονου για το τηλεφώνημα που δέχτηκε σχετικά με την εγκυμοσύνη της κοπέλας

«Τον πήρα τηλέφωνο, αλλά δεν ήταν καλά, τον άκουγα να κλαίει, μου είπε ”πήρε χάπι να ρίξει το παιδί”», τόνισε ο φίλος του 27χρονου από τη Ζάκυνθο, όπου εκτυλίσσεται ένα απίστευτο θρίλερ σχετικά με την καταγγελία της αποβολής της 19χρονης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czcjhoqs06yx)

Ο φίλος του κατηγορούμενου επισήμανε, μιλώντας στο Live News την Παρασκευή (23/02/24), πως ο 27χρονος ήθελε πάρα πολύ το παιδί που κυοφορούσε η 19χρονη, αλλά είπε πως η γιαγιά της νεαρής κοπέλας αντιδρούσε με τη σχέση του ζευγαριού.

«Την πρόσεχε, αλλά είχε πολύ κακές αντιδράσεις από τη γιαγιά της κοπέλας, που δεν ήθελε το ζευγάρι να νοικιάσει σπίτι να μείνει μόνο του», δήλωσε.

«Το παιδί το ήθελαν πάρα πολύ και οι δύο, μας τα έλεγε η ίδια η κοπέλα… Έκαναν σχέδια για γάμο και για βάφτιση», είπε.