Αφότου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 27χρονος από τη Ζάκυνθο που κατηγορείται ότι την εξανάγκασε να πάρει χάπια και να αποβάλει το μόλις δύο μηνών έμβρυο που κυοφορούσε, η 19χρονη μίλησε στο Live News.  

Μιλώντας στο Mega και τον Νίκο Ευαγγελάτο, η  19χρονη δήλωσε: «Με φοβίζει πάρα πολύ που αφέθηκε ελεύθερος, μπορεί να κάνει κακό σε εμένα ή στην γιαγιά μου. Μας το είχε πει ότι αν πάει φυλακή θα μας κάνει κακό. Δεν ξέρω τι να πω. Αυτός ο άνθρωπος δεν νιώθει τύψεις μέσα του που σκότωσε το παιδί μου;».

Ζάκυνθος: "Ποτέ η γιαγιά μου δεν είχε ρατσιστική συμπεριφορά προς κανέναν"


Σχετικά με την γιαγιά της, που κατηγορεί ο 27χρονος ότι δεν τον ήθελε λόγω της καταγωγής του, η 19χρονη ανέφερε: «Κατηγορεί και την γιαγιά μου, επειδή λέει ότι είναι Αλβανός. Η γιαγιά μου έχει βαφτίσει κοπέλα από την Αλβανία. Ποτέ η γιαγιά μου δεν είχε ρατσιστική συμπεριφορά προς κανέναν».

Η κοπέλα μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο περιέγραψε ότι ο σύντροφός της την πέταξε στο κρεββάτι και την πάταγε στο κεφάλι με το πόδι του για να της δέσει τα χέρια.

«Είχαμε πάει σε μία γυναικολόγο και αν βρεθούνε κάμερες θα δείτε ότι εγώ με την γιαγιά μου έφυγα κι αυτός έμεινε πίσω για αρκετή ώρα. Αυτός επέμενε να πάμε μαζί με τη γιαγιά μου».

Καταλήγοντας η κοπέλα τόνισε: «Ποτέ δεν μου είπε η γιαγιά μου να ρίξω το παιδί».