Η 19χρονη από τη Ζάκυνθο περιέγραψε τον τρόμο που έζησε, στην καταγγελία της για τον 27χρονο σύντροφο της, ο οποίος την ανάγκασε με τη χρήση βίας και χορηγώντας της χάπια, προκειμένου να αποβάλει το παιδί που κυοφορούσε στον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η 19χρονη από τη Ζάκυνθο λέει ότι την φοβίζει η απελευθέρωση του 27χρονου

Συγκεκριμένα, η ίδια με τρεμάμενη φωνή ανέφερε πως φοβάται για την ζωή της καθώς ο 27χρονος σύντροφος της, την είχε απειλήσει πως θα της έκανε κακό εάν έμπαινε στη φυλακή. Η 19χρονη είπε χαρακτηριστικά: «Με φοβίζει πάρα πολύ -η απελευθέρωση του- γιατί μπορεί να κάνει κακό σε εμένα και στην γιαγια μου... έτσι μας είχε πει ότι αν μπει φυλακή θα μας κάνει κακό».

Η 19χρονη, συνέχισε εξηγώντας πως όλα όσα ακούγονται για την γιαγιά της είναι ψευδή καθώς εκείνη δεν είχε ποτέ ρατσιστική πρόθεση για κανέναν, λέγοντας μάλιστα πως έχει βαφτίσει άτομο αλβανικής καταγωγής.

«Με πατούσε στο κεφάλι για να μου δέσει τα χέρια», είπε αργότερα συγκλονίζοντας η 19χρονη για τον 27χρονο σύντροφο της.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czf28g6x90hd)

Πατέρας 27χρονου σε Αλβανικά ΜΜΕ: “Κατασκευασμένη κατηγορία”

Ο πατέρας του 27χρονου κατηγορούμενου, μιλώντας στα αλβανικά ΜΜΕ κάνει λόγο για κατασκευασμένη κατηγορία ώστε να βάλει η οικογένεια της νεαρής τον γιο του φυλακή, ενώ ρίχνει ευθύνες στη γιαγιά της 18χρονης, ότι δεν ήθελε το παιδί.