Φίλος του ζευγαριού από την Ζάκυνθο, έδωσε μια διαφορετική εκδοχή στην υπόθεση, όπου μια 19χρονη κατηγορεί τον 27χρονο σύντροφο της, ότι την έδεσε και την ανάγκασε να πάρει χάπια άμβλωσης με αποτέλεσμα να αποβάλει κατά τον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Φίλος του ζευγαριού, ο οποίος τους είχε δει εκείνο βράδυ, ανέφερε στο MEGA πως τους έβλεπε αγαπημένους, ενώ αποκάλυψε πως ο 27χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα με την οικογένεια της 19χρονης.

«Στο σπίτι μου ήταν τα παιδιά εκείνη τη νύχτα. Εμένα δεν μου φάνηκε ότι είχαν πρόβλημα με τη σχέση τους. Το πρόβλημα το είχαν με τη γιαγιά. Την είχε πάρει 100 τηλέφωνα εκείνο το βράδυ», είπε.

Διαβάστε σχετικά: Ζάκυνθος: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της αποβολής της 19χρονης – “Η γιαγιά ζητούσε να ρίξουν το παιδί”

«(Ο 27χρονος) μου είπε ότι έχει πρόβλημα με τους γονείς της, με τη γιαγιά της. Είχε πάει στο νοσοκομείο με τη γιαγιά και είχε πει ότι πρέπει να ρίξουν το παιδί. Είχαν τσακωθεί οι νοσοκόμες με τη γιαγιά».

Όπως είπε ο φίλος του ζευγαριού, ο 27χρονος «δεν είχε σηκώσει ποτέ χέρι, ούτε τρίχα δεν της είχε ακουμπήσει».

«Μετά που μιλήσαμε το βράδυ είχαν φτάσει στο νοσοκομείο. Πήρε φάρμακα, μου λέει, και έριξε το παιδί. Ο φίλος μου την πήγε και έκατσε όλη τη νύχτα εκεί. Την επόμενη ημέρα του είπε να πάει να ξεκουραστεί, γιατί θα ερχόταν η μάνα της».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czd9wf7tupbd)

Από την άλλη η γιαγιά της 19χρονης υποστήριξε ότι δέχτηκε απειλές από τον 27χρονο, ενώ τόνισε πως η εγγονή της είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Το κορίτσι είναι τρομαγμένο, φαίνονται τα σημάδια. Το κορίτσι κλαίει. «Είχα δουλειά εγώ, γιαγιά, να πω ψέματα;», μου είπε. «Θα σκοτώσω τη γιαγιά σου, θα σκοτώσω τους τάδε», της έλεγε. Της έλεγα να προσέχει. Το έβλεπα το παιδί τρομαγμένο, κάτι δεν μου πήγαινε καλά»

«Εγώ δεν ζήτησα να ρίξει το παιδί, της έλεγα «πρόσεχε». Την καλούσα εκείνο το βράδυ γιατί είχα ανησυχία, ένιωθα κάτι δεν πήγαινα καλά. Δεν την πήγε σε κανένα φιλικό σπίτι. Την πήρε με το ζόρι, του λέει «πήγαινε μόνος σου». Αυτός είχε σκοπό άλλο να κάνει», είπε η γιαγιά της 19χρονης.