Το αποτέλεσμα του γενετικού ελέγχου προκειμένου να διαπιστωθεί εάν η σορός που εντοπίστηκε στις 24 Αυγούστου 2024 στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του Πόρου είναι η αγνοούμενη Σταυρούλα αναμένουν σήμερα οι αστυνομικές Αρχές.

Ο βιολογικός της πατέρας, στις αρχές της περασμένης εβδομάδας, έλαβε εισαγγελική παραγγελία προκειμένου να δώσει δείγμα DNA ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εργαστηριακές αναλύσεις. Για τους αστυνομικούς είναι πιθανό πως η σορός γυναίκας σε προχωρημένη αποσύνθεση είναι η αγνοούμενη Σταυρούλα Γκουγκουλιά. Η γυναίκα φέρεται να πήγε αργά το απόγευμα της 21ης Αυγούστου για μπάνιο στην παραλία Έδεμ του Παλαιού Φαλήρου με ταξί. Άφησε ένα μικρό σακίδιο πλάτης με λίγα προσωπικά αντικείμενα στην παραλία και μπήκε στη θάλασσα.

Τρεις ημέρες αργότερα εντοπίστηκε η σορός γυναίκας στον Πόρο και την ακριβώς επόμενη ημέρα, στις 25 Αυγούστου, εξετάστηκε από τον ιατροδικαστή Πειραιά Σωκράτη Τσαντίρη», ανέφερε στην «Απογευματινή» η δικηγόρος Βούλα Δημητριάδου, που κινητοποίησε τις Αρχές για την εξαφάνιση της Σταυρούλας, με εντολή της συγκατοίκου της. Ο ιατροδικαστής, σύμφωνα πάντα με την κυρία Δημητριάδου, «στην έκθεσή του αναφέρει πως η αιτία θανάτου είναι απροσδιόριστη, ενώ δεν εντόπισε ευρήματα που να οδηγούν στο συμπέρασμα της δολοφονίας. Έχουν εντοπιστεί ίχνη φαρμακευτικής ουσίας, η οποία χορηγείται μόνο με συνταγή, αλλά δεν γνωρίζουμε την ποσότητα του φαρμάκου στο αίμα, εάν δηλαδή διαδραμάτισε κάποιο ρόλο».
Η σορός της γυναίκας παραμένει στα αζήτητα από το τέλος Αυγούστου, αφού κανείς δεν προχώρησε σε δήλωση εξαφάνισης.