Κορυφώνεται το θρίλερ της εξαφάνισης της 53χρονης από την Κυψέλη, με την συγκάτοικο της που θεωρείται το “πρόσωπο – κλειδί” στην υπόθεση, όπου η Σταυρούλα (Σίσσυ) Γκουγκούλια, αγνοείται από την 23η Αυγούστου του 2023.

Διαβάστε σχετικά: Πόρος: Εντοπίστηκε σορός γυναίκας - Φόβοι πως είναι η αγνοούμενη Σταυρούλα

Πρόκειται για την επί 26 χρόνια συγκάτοικο της εξαφανισμένης. Οι αρχές «ξεψαχνίζουν» την πολυσέλιδη κατάθεση της, σε μια προσπάθεια να διαπιστώσουν αν υπάρχουν κενά που θα την τοποθετήσουν στο κάδρο των υπόπτων.

H γυναίκα είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανή την 52χρονη. Κλήθηκε για κατάθεση και για τουλάχιστον πέντε ώρες απαντούσε στις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών του Ανθρωποκτονιών.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Star, η συγκάτοικος της 53χρονης τόνισε ότι έκανε λάθη, όχι όμως εγκληματική ενέργεια:

Γίνανε δύο λάθη, δε σημαίνει ότι υπάρχει και εγκληματική ενέργεια... Θα πρέπει να δεχτώ και τις συνέπειες. Υπάρχει ένστικτο ότι δε θα γυρίσει, έχει γίνει κάτι κακό.

Η γυναίκα είχε καθυστερήσει να ενημερώσει τις αρχές για την εξαφάνιση της επί χρόνια φίλης της. Αρχικά, πίστευε ότι η Σταυρούλα ήταν κάπου διακοπές... Έτσι άφηνε της εβδομάδες να κυλούν.

Εξαφάνιση στην Κυψέλη: Οι προβληματικοί χειρισμοί της συγκατοίκου της 53χρονης και πολλά ερωτηματικά

Η συγκάτοικος της Σταυρούλας ισχυρίστηκε ότι φοβήθηκε να δηλώσει την εξαφάνιση, όμως από τις πρώτες κιολας μέρες, που είχαν χαθεί τα ίχνη της 53χρονης, «σήκωσε» από τραπεζικό λογαριασμό της αγνοούμενης περίπου 11.000 ευρώ.

«Στο Ανθρωποκτονιών δεν ξέρω γιατί πήγε εκεί και ποιος το έστειλε εκεί… Άρα μήπως έχει γίνει και κάτι άλλο… Ίσως από αυτά τα δύο λάθη που έχουν συμβεί που είναι το ένα ότι άργησα. Σκεφτόμουν και αυτό ότι τώρα άργησα τώρα θα μπλέξω», υποστήριξε η γυναίκα και επεσήμανε για την ανάληψη των μετρητών από τον λογαριασμό της Σταυρούλας:

Υπήρχαν ανάγκες που έτρεχαν, έπρεπε να πληρωθεί ο ιδιωτικός ερευνητής, ο δικηγόρος, τα ενοίκια.

Η συγκάτοικος, φαίνεται να είναι μπερδεμένη, μιας που ο ερευνητής και ο δικηγόρος, μπήκαν στην υπόθεση τέσσερις μήνες μετά. Τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών ψάχνουν να βρουν την αλήθεια, χωρίς να υπάρχει ακόμα κάποιος υποπτος στο κάδρο των ερευνών.