Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης της 53χρονης Σταυρούλας (Σίσσυς) Γκουγκουλιά από την Κυψέλη, η οποία αγνοείται από το απόγευμα της 23ης Αυγούστου 2023, όταν έφυγε από το σπίτι της με σκοπό να πάει σε ένα επαγγελματικό ραντεβού, για το οποίο κανείς δεν ξέρει εάν και πού έγινε.

Η συγκάτοικος της 53χρονης αγνοούμενης γυναίκας μίλησε στην εκπομπή T-live του Alpha και έκανε λόγο για ένα τηλεφώνημα της Σταυρούλας σε έναν κύριο Γιώργο:

«Μιλούσε με έναν κ. Γιώργο. Μου είπε ”είναι αυτό από τη δουλειά που είπαμε πως θα γίνει. Με περιμένει στην πλατεία με τη γυναίκα του”. Ντύθηκε στα μαύρα και πήρε ένα σακίδιο πλάτης βυσσινί. Μου είπε πως δεν θα αργήσει. Της είπα να μην πάρει κλειδιά. Και της είπα αν χρειαστεί κάτι να με πάρει τηλέφωνο. Πήγε μέχρι την είσοδο και γύρισε γιατί ξέχασε τα τσιγάρα. Τότε συνάντησε τον γείτονα και χαιρετήθηκαν. Πήρε τα τσιγάρα της κι έφυγε».

«Είχε δει κάποια δουλειά σε κάποια δομή στο αντικείμενό της», πρόσθεσε η συγκάτοικος της εξαφανισμένης Σταυρούλας. Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε από τον Alpha, η Αστυνομία δεν βρήκε τέτοια κλήση.

Δείτε το βίντεο του Alpha για την υπόθεση εξαφάνισης της 53χρονης από την Κυψέλη:

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czataprifgt5)