H οικογένεια του 18χρονου που έχασε τη ζωή του μέσα σε μπαρ στην περιοχή του Πειραιά ψάχνει απαντήσεις για την τραγωδία που τους βρήκε.

Ο άτυχος 18χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε ημιλιπόθυμη κατάσταση με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους γιατρούς να δίνουν σκληρή μάχη για περισσότερο από μία ώρα για να τον κρατήσουν στη ζωή, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

"Το παιδί μου δεν έπινε πολύ και το ξέρω πολύ καλά"


Ήταν πρωτοετής φοιτητής και είχε έρθει πριν από μερικούς μήνες στην Αθήνα από την Κω, ο οποίος αγαπούσε τον χορό και είχε όνειρα για τη ζωή. Η μητέρα του είναι συντετριμμένη από τον ξαφνικό χαμό του γιου της και μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του Star, αναφέροντας πως το παιδί της δεν έφυγε από τη ζωή εξαιτίας της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ όπως γράφτηκε στον Τύπο.

«Δεν ξέρουμε κάτι ακόμη, οι τοξικολογικές αργούνε. Θέλουν 8 μήνες. Το παιδί δεν είχε κάτι. Από εκεί και πέρα, δεν ξέρουμε κάτι. Το παιδί μου ξέρω ότι δεν είχε τίποτα. Απλά περιμένουμε ακόμα».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyytpk9gocqp)

Απαντώντας στο σχόλιο της δημοσιογράφου ότι αν ο θάνατός του οφείλεται σε υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, η μητέρα του 18χρονου ανέφερε ότι «δεν ισχύει αυτό». «Οι πρώτες αιματολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι δεν είχε πιει πολύ αλκοόλ, αλλά ελάχιστη ποσότητα. Το παιδί μου δεν έπινε πολύ και το ξέρω πολύ καλά», εξήγησε η μητέρα του 18χρονου.

Η ίδια έμαθε την τραγική είδηση το πρωί του Σαββάτου από έναν φίλο του παιδιού της.

Συνεχίζοντας η μητέρα του αδικοχαμένου 18χρονου ανέφερε ότι οι γιατροί τής είπαν ότι ο θάνατος οφείλεται σε υπερτροφία της καρδιάς, ωστόσο η ίδια ανέφερε πως ο γιος της δεν έπασχε από κάτι τέτοιο. Παράλληλα ανέφερε ότι το παιδί της δεν είχε κάποιο παθολογικό πρόβλημα.