Mυστήριο επικρατεί σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 18χρονος που παρελήφθει ημιλιπόθυμος από το ΕΚΑΒ από νυκτερινό κέντρο στον Πειραιά.

Ο 18χρονος μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο το οποίο δεν εφημέρευε και σύμφωνα με ιατρικές πηγές ο νεαρός έφτασε με ανακοπή στο νοσοκομείο στις 5.00 τα ξημερώματα και του έγινε ανάνηψη που διήρκησε 1 ώρα περίπου. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών στις 6.20 το παιδί κατέληξε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyqinh5c1o5t)

Πειραιάς: Δεν ήταν μεθυσμένος ο 18χρονος σύμφωνα με την παρέα του


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο νεαρός έχασε τις αισθήσεις του από την κατανάλωση αλκοόλ, ωστόσο, οι μαρτυρίες των φίλων του έρχονται να ανατρέψουν τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς. Ο άτυχος 18χρονος, διασκέδαζε με παρέα 4-5 ατόμων στο μαγαζί και όπως ανέφεραν οι νεαροί που ήταν μαζί του, δεν ήταν μεθυσμένος.

Αναφέρουν ακόμα ότι όλοι μαζί είχαν παραγγείλει ένα μπουκάλι και κανείς άλλος από την παρέα δεν αντιμετώπισε προβλήματα λόγω του ποτού. Υποστηρίζουν επίσης ότι δεν είχαν κάνει χρήση άλλων ουσιών.

Το χρονικό της τραγωδίας



Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα τα ξημερώματα του Σαββάτου 27/01 στον Πειραιά, όταν ο 18χρονος έχασε τη ζωή του από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, σε κέντρο διασκέδασης στον Πειραιά, όπου διασκέδαζε με τους φίλους του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τον νεαρό παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από νυχτερινό κέντρο της περιοχής και μετά από λίγο άφησε την τελευταία του πνοή στο Τζάνειο νοσοκομείο.

Τις έρευνες για τα αίτια του θανάτου του 18χρονου έχει αναλάβει η Ασφάλεια Πειραιά.

Η σορός του 18χρονου αναμένεται να υποβληθεί σε νεκροψία-νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Δύο συλλήψεις για οπλοφορία στο νυχτερινό κέντρο που πέθανε ο 18χρονος


Από αστυνομικό είχε κλαπεί το ένα από τα δύο όπλα που έφεραν πάνω τους δύο άνδρες οι οποίοι ελέγχθηκαν και τελικά συνελήφθησαν στο νυχτερινό κέντρο στον Πειραία από το οποίο ο 18χρονος μεταφέρθηκε στο Τζάνειο σε ημιλιπόθυμη κατάσταση από το αλκοόλ όπου και πέθανε.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας


«Στην αυτόφωρη σύλληψη δύο ημεδαπών ηλικίας 37 και 42 ετών προχώρησαν σήμερα το πρωί αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής στον Πειραιά, καθώς κατείχαν όπλα ενώ επίσης προέβαλαν και σθεναρή αντίσταση.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν, στο πλαίσιο προληπτικών ελέγχων της ανωτέρω Υπηρεσίας, έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ωστόσο στη θέα των αστυνομικών προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας, εξάγοντας ο καθένας από ένα πιστόλι.

Οι αστυνομικοί αντέδρασαν άμεσα και κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλαν, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα δύο πιστόλια, από τα οποία το ένα διαπιστώθηκε ότι είχε κλαπεί την 12-06-2020 από αστυνομικό, καθώς και 20 φυσίγγια που περιέχονταν στις γεμιστήρες αυτών.

Σημειώνεται ότι ο ένας από τους συλληφθέντες περιλαμβάνεται σε δικογραφία για εκβιάσεις σε βάρος καταστηματαρχών, ενώ και οι δύο έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν για -κατά περίπτωση- επικίνδυνες σωματικές βλάβες, εκβιάσεις, απειλές, εξύβριση και παράβαση της νομοθεσίας για τη ρατσιστική βία. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα».