Σοκάρουν το πανελλήνιο όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη φρίκη που φέρεται να βίωνε ανήλικη στο Κερατσίνι από τον ίδιο της τον 78χρονο παππού από την ηλικία των 9 ετών, με τη μητέρα της να ξεσπά στην κάμερα του STAR.

«Δεν το περίμενα ποτέ. Τα άκουγα στις τηλεοράσεις και δεν περίμενα να συμβεί σ' εμάς. Δεν το άφηνα το παιδί μόνο του. Τύχαινε κάνα Σαββατοκύριακο να πάω στους δικούς μου, τύχαινε να βγούμε έξω. Το άφηνα με τον παππού. Δεν ήθελε να καπνίζουμε μπροστά του και βγαίναμε έξω. Για να πω την αλήθεια, δεν έχω μιλήσει με το παιδί. Το ρώτησα μόνο αν γινόταν συχνά. Το ένα Σάββατο μου έλεγε "ναι το έκανε", το άλλο δεν το έκανε. Μου είπε πως αν δεν κατέβαινε ο παππούς με τον μπαμπά δεν θα το μαθαίνατε», ανέφερε αρχικά η μητέρα του παιδιού.

Διαβάστε ακόμα: Κερατσίνι: "Έφυγε ένα μεγάλο βάρος από μέσα μου", είπε η 14χρονη που κακοποιούσε σεξουαλικά ο παππούς της

Κερατσίνι: "Οι συγγενείς μου ακόμα δεν το πιστεύουν", λέει η μητέρα του κοριτσιού

Σχετικά με το πώς έμαθε τα όσα συνέβαιναν, η μητέρα του κοριτσιού από το Κερατσίνι είπε: «Είχα πάει τον σύζυγο στο χωριό, μόλις της είπα θα έρθει ο παππούς, θα κοιμάστε μαζί, μου είπε όχι. Δεν μου είπε το γιατί. Το δεύτερο βράδυ που ήρθε ο παππούς πήγε σε μια φίλη της κλαίγοντας και της το είπε. Το είπε στα ξαδέρφια της. Άνοιξε η γη και με κατάπιε. Έβλεπα το παιδί να τρέμει και να κλαίει. Ντρεπόμουν να το πάρω αγκαλιά. Της είπα θα το περάσουμε οι τρεις μας όλο αυτό».

Τέλος, για το αν έχει μιλήσει με τον πατέρα της, ανέφερε: «Δεν έχω μιλήσει μαζί του. Καθόλου. Τον πήρα τηλέφωνο, τον απείλησα. Εξαφανίστηκε μετά. Έφυγε. Μου έδειξε την ενοχή του. Οι συγγενείς μου ακόμα δεν το πιστεύουν. Τα αδέρφια μου δεν το πιστεύουν. Ό,τι έχει κάνει θα το πληρώσει».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyxdho4jjcbd)