Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η καταγγελία μίας 14χρονης από το Κερατσίνι, ότι ο 78χρονος παππούς της τη βίαζε από το 2017, όταν εκείνη ήταν 8,5 ετών. Μάλιστα, συγκλονίζουν οι δηλώσεις της μητέρας του ανήλικου κοριτσιού.

Σημειώνεται πως ο 78χρονος φέρεται να βίαζε το κορίτσι, επί χρόνια, μέσα στο σπίτι της οικογένειάς της. Ζούσαν όλοι μαζί, μαζί με τη μητέρα του παιδιού και τη γιαγιά της.

«Η κόρη μου το αποκάλυψε στα ξαδέλφια της πριν από ένα χρόνο. Έτσι το μάθαμε. Αυτό γινόταν απ’ όταν το παιδί ήταν 8 - 9 χρονών», είπε η μητέρα της 14χρονης.

Διαβάστε ακόμα: Κερατσίνι: ''Δεν βίαζε την εγγονή μας - Αποκλείεται να συνέβαινε κάτι τέτοιο'' λέει η γιαγιά της 14χρονης που φέρεται να τη βίαζε ο παππούς της

Κερατσίνι: Πώς αποκαλύφθηκε το μυστικό της ανήλικης

Το κορίτσι κράτησε το μυστικό για αρκετά χρόνια. Πριν από έναν χρόνο αποφάσισε να μιλήσει σε κοντινό της πρόσωπο, εκτός οικογενειακού της περιβάλλοντος. Από εκεί το έμαθαν η μητέρα, ο πατέρας και η γιαγιά της.

Η μητέρα της ανήλικης άρχισε να καταλαβαίνει τι συμβαίνει, όταν το κορίτσι ήταν αρνητικό στο να περάσει τις διακοπές μαζί με τον παππού της στο χωριό. Ωστόσο, υποστηρίζει πως δεν έχει υπάρξει βιασμός.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyw2y8a118gx)

Η μητέρα της μικρής μίλησε στην ΕΡΤ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εμείς σαν γονείς δεν ξέραμε τίποτα. Η κόρη μου το αποκάλυψε στα ξαδέλφια της πριν από ένα χρόνο. Έτσι το μάθαμε. Αυτό γινόταν απ’ όταν το παιδί ήταν 8 - 9 χρονών. Έβλεπα πως δεν τον απέφευγε, αλλά συχνά μου έφερνε αντιρρήσεις να πηγαίνει στο σπίτι των παππούδων. Η μάνα μου δεν ήξερε τίποτα. Αν ήξερε, θα τον σκότωνε. Από ότι είπε το παιδί πήγε να το χαλάσει, αλλά του ξέφυγε. Το χάιδευε με τα χέρια σε συγκεκριμένα σημεία. Αν την είχε βιάσει, θα ήμουν φυλακή τώρα».

Υπενθυμίζεται πως ο 78χρονος κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιας πράξης κατ’ εξακολούθηση με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη μεταξύ συγγενών και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Τον παππού της ανήλικης συνέλαβαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και του Τμήματος Ασφαλείας Κερατσινίου-Δραπετσώνας και θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.