Σε νέα απολογία κλήθηκε, σήμερα (02/02), ο 66χρονος λυράρης, ο οποίος βρίσκεται αυτές τις μέρες στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου μετήχθη από τις φυλακές της Τρίπολης. Πρόκειται για τον άνθρωπο που ο οποίος είχε προφυλακιστεί τον Μάρτιο του 2023 ως εμπλεκόμενος σε υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ενός ανήλικου αγοριού.  Η υπόθεση είχε λάβει τεράστια δημοσιότητα, με τον ίδιο τον κατηγορούμενο να επιμένει στην αθωότητα του, κάνοντας λόγο για πλεκτάνη.

Η μεταγωγή του 66χρονου λυράρη στο Ηράκλειο αφορά σε άλλη δικογραφία που βρίσκεται στο στάδιο της κύριας ανάκρισης για προγενέστερη υπόθεση αυτής με το ανήλικο αγόρι.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο 66χρονος απολογήθηκε για την αποδιδόμενη πράξη της «πορνογραφίας ανηλίκων μέσω πληροφοριακών συστημάτων με τις ειδικότερες μορφές της κατοχής και της διαβίβασης με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Για την υπόθεση αυτή, για την οποία απολογήθηκε και βρίσκεται ακόμα υπό διερεύνηση, στον κατηγορούμενο επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο Α.Τ

Σημειώνεται ότι ο 66χρονος είναι κρατούμενος στις φυλακές της Τρίπολης ως υπόδικος για την γνωστή υπόθεση.