Στο αλκοόλ φαίνεται να αποδίδεται ο θάνατος του 18χρονου στον Πειραιά τα ξημερώματα της Κυριακής, σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση των αστυνομικών από τον ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροτομή στη σορό του άτυχου νέου.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση ενημερώθηκαν πως όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως το αλκοόλ οδήγησε στον θάνατο τον νεαρό, με τον ιατροδικαστή να τους επισημαίνει πως έχει λάβει δείγματα προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί εάν το μπουκάλι που έπινε η παρέα των έξι παιδιών ήταν «καθαρό» ή νοθευμένο.

Όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, ο ιατροδικαστής που διενήργησε τη νεκροτομή έλαβε δείγματα για τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις που θα επιβεβαιώσουν τις έως τώρα εκτιμήσεις, με τους αστυνομικούς να τηρούν στάση αναμονής για τα αποτελέσματα, ώστε να προχωρήσουν σε περαιτέρω έρευνες.

*Διαβάστε εδώ: Πειραιάς: Τις τοξικολογικές του 18χρονου που πέθανε ύστερα από κατανάλωση αλκοόλ αναμένουν οι Αρχές - Το χρονικό της τραγωδίας και οι δύο συλλήψεις


Κανείς από την υπόλοιπη παρέα δεν εμφάνισε σημάδια ενόχλησης

Ο 18χρονος, σύμφωνα με τις καταθέσεις των φίλων του, έπινε από νωρίς το βράδυ στο γνωστό κέντρο του Πειραιά. Όλοι τους επιβεβαίωσαν πως ο 18χρονος είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ωστόσο κανείς από την υπόλοιπη παρέα δεν εμφάνισε σημάδια ενόχλησης.

Ξαφνικά, ο 18χρονος «πάνιασε», άσπρισε δηλαδή το πρόσωπό του και σωριάστηκε, πριν προλάβει να ενημερώσει τους φίλους του, στο πάτωμα.

Παρά τις προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ, ο 18χρονος δεν επανήλθε και κατέληξε.