Eνώ έχουν περάσει 23 ημέρες μετα την δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι και τη σύλληψη του 50χρονου κρεοπώλη, άγνωστο παραμένει το κίνητρο του στυγερού εγκλήματος.

Ο 50χρονος κατηγορούμενος, που βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, συνεχίζει να κρατά το στόμα του κλειστό και το θρίλερ της δολοφονίας του 30χρονου δεν έχει τελειωμό.



Μεσολόγγι: Η γυναίκα στις κλήσεις του 50χρονου


Από τα πιο σκοτεινά σημεία της σοκαριστικής υπόθεσης είναι οι επίμονες κλήσεις του 50χρονυ κρεοπώλη λίγο μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη προς έναν άνδρα και μια γυναίκα. Το «Φως στο Τούνελ» και η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη κατάφεραν να εντοπίσουν αυτή τη γυναίκα με την οποία προσπαθούσε να επικοινωνήσει ο κατηγορούμενος μετα την δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου.

Ο 50χρονος κρεοπώλης, σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων του, βρισκόταν σε άθλια οικονομική κατάσταση τον τελευταίο καιρό.

Την ίδια ώρα, παρά τις επίμονες κλήσεις της δημοσιογραφικής ομάδας της εκπομπής του MEGA, πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση αρνήθηκε να πει το παραμικρό.

Οι έρευνες των Αρχών πάντως συνεχίζονται εντατικά για τον εντοπισμό επιπλέον στοιχείων στον τόπο του εγκλήματος και κυρίως της καραμπίνας του Μπάμπη και του κινητού τηλεφώνου του.

Τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικα εργαστηρια στην σορό του Μπάμπη δεν βοήθησαν τις Αρχές για να ξεδιαλύνουν το μυστήριο της δολοφονίας του. Οι Αρχές πλέον εστιάζουν στα ρούχα και τα υποδήματα που φορούσε ο Μπάμπης ώστε να εντοπίσουν οποιοδήποτε γενετικό υλικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές είναι βέβαιες ότι ο 50χρονος κατηγορούμενος βρισκόταν στον τόπο του εγκλήματος και εξετάζουν εάν υπήρχαν συνεργοί.