Θολό είναι το σκηνικό γύρω από τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, καθώς πολλά μένουν ακόμα να απαντηθούν. Οι Αρχές κάνουν φύλλο και φτερό την περιοχή προκειμένου να εντοπιστεί το κινητό του θύματος, αφού εκτιμάται ότι θα μπορεί να δώσει πολλές απαντήσεις σχετικά με το έγκλημα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι ότι το κινητό του Μπάμπη Κούτσικου συνδέθηκε εκείνη την ημέρα στο διαδίκτυο, ενώ ήταν στο αυτοκίνητο του 50χρονου κρεοπώλη. Οι Αρχές αναζητούν τον λόγο της σύνδεσής του, ωστόσο το κινητό δεν εκπέμπει από την πόλη του Μεσολογγίου, γιατί είναι κλειστό.

Μιλώντας στο MEGA, ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης ανέφερε πως ο 50χρονος κατηγορούμενος έπεσε σε μία σειρά από αντιφάσεις κατά την διάρκεια των καταθέσεών του. «Ο συγκεκριμένος άνθρωπος πέφτει συνέχεια σε αντιφάσεις. Το ένα ψέμα μετά από το άλλο, πραγματικό διαζύγιο από την αλήθεια.  Δεν έχει πει καμία αλήθεια. Ο αθώος άνθρωπος όσες φορές και να τον ρωτήσεις για κάποιο περιστατικό θα σου πει τα ίδια πράγματα», είπε αρχικά ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης.


Μεσολόγγι: «Γιατί ο Μπάμπης είχε ανοιχτό το κινητό του;»

«Γιατί ο Μπάμπης είχε ανοιχτό το κινητό του; Αφού έχει προηγηθεί η διαμάχη πριν από την εξαφάνιση του Μπάμπη, ότι θέλει τα χρήματα για να φύγει για Ιταλία και κάνουνε ένα ραντεβού. Γίνεται το ραντεβού, όπως αποδεικνύεται μετά από την άρση, από τον κρεοπώλη και όχι από τον Μπάμπη. Πως να πάνε για κυνήγι αφού πήρε την καραμπίνα του και όχι τη ζώνη με τα φυσίγγια;», είπε επίσης.

Ο κ. Τσούκαλης χαρακτήρισε «γκουρού του ψέματος» τον 50χρονο κρεοπώλη, ενώ τόνισε πως ο κατηγορούμενος προσπάθησε να παγιδεύσει τον 31χρονο.

«Σε μεγάλο ποσοστό ο Μπάμπης εκτελέστηκε από την ίδια του την καραμπίνα. Όσον αφορά το τηλέφωνο, φοβάμαι πως το πήρε μαζί του (σ.σ.: ο 50χρονος κατηγορούμενος) και το πέταξε μαζί με τα σκουπίδια, σκεπτόμενος πως θα τα συνθλίψει το απορριμματοφόρο», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το MEGA, στα προσωπικά αντικείμενα του Μπάμπη εντοπίστηκε συσκευή δημιουργίας κρυπτονομισμάτων, με τις Αρχές να ερευνούν εάν ήταν το κινητό του θύματος ενεργό στην εφαρμογή για τα κρυπτονομίσματα το βράδυ της δολοφονίας του.

Η διαδρομή του κρεοπώλη

Η κάμερα του MEGA και ο δημοσιογράφος Κυριάκος Μαντούβαλος ακολούθησαν τη διαδρομή που έκανε εκείνη τη μοιραία νύχτα ο 50χρονος κρεοπώλης.
Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cynv1njeaqc1)


Με πληροφορίες από
MEGA