Την εξέλιξη της έρευνας για την εξαφάνιση της 52χρονης Σταυρούλας που έμενε στην Κυψέλη παρακολουθεί με αγωνία ο Βόλος. Ο Βόλος περιμένει να μάθει τι κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση της Σταυρούλας Γκουγκουλιά, η οποία εξαφανίστηκε το βράδυ της 23ης Αυγούστου 2023 από το σπίτι που διέμενε με φίλη της στην Κυψέλη. 

Εξαφάνιση 56χρονης στην Κυψέλη: Η αντίδραση της οικογένειας που "κατηγορήθηκε" για αδιαφορία 

Ύστερα από μήνες σιωπής, στενοί συγγενείς της αγνοούμενης τοποθετήθηκαν για τη μυστηριώδη υπόθεση και υποστήριξαν πως έκαναν όλα όσα έπρεπε για να κινήσουν τις διαδικασίες για την έναρξη των ερευνών. Αυτές όμως παραμένουν άκαρπες από τον περασμένο Αύγουστο, όταν χάθηκαν τα ίχνη της 52χρονης. Με την αγωνία να έχει χτυπήσει κόκκινο, τις άσχημες σκέψεις να βρίσκονται διαρκώς στο μυαλό όλων εκείνων που γνώριζαν και αγαπούσαν την κοπέλα και τις ελπίδες να αργοσβήνουν.

Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star αποκάλυψε χθες την πρώτη αντίδραση της οικογένειας της Σταυρούλας, καθώς μέλη της κατηγορήθηκαν για «αδιαφορία» από τη συγκάτοικο της γυναίκας, η οποία ήταν εκείνη που κινητοποίησε τον ιδιωτικό ερευνητή Χάρη Βεραμόν.

«Η Σίσσυ μας έχει εγκαταλείψει προ 23 περίπου ετών και έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής. Παρά το δικαιολογημένο ανθρώπινο παράπονο, η οικογένεια έπραξε τα δέοντα και τα ανθρωπίνως επιβεβλημένα. Αμέσως μόλις πληροφορήθηκε την εξαφάνιση, προέβη –μακριά από τη δημοσιότητα– στις 20/12/23 στη σχετική δήλωση προς την Εισαγγελία. Όταν προχωρήσει η υπόθεση, θα κινηθεί και η ίδια με τον δικηγόρο της. Ελπίζουμε βαθύτατα να μη χρειαστεί και να βρεθεί γρήγορα η Σίσσυ», δηλώνει η οικογένεια.