Στο δικαστικό μέγαρο Μεσολογγίου μεταφέρθηκε τα ξημερώματα, για λόγους ασφαλείας, ο 50χρονος επιχειρηματίας που κατηγορείται για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου. Ο κατηγορούμενος υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπάκτου, όπου εκρατείτο, για να μην υπάρξουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας από συγγενείς και φίλους του αγνοούμενου.

Ο 50χρονος κρεοπώλης αναμένεται να απολογηθεί στις 11:00 ενώπιον της ανακρίτριας Μεσολογγίου. Οι συγγενείς του Μπάμπη ελπίζουν πως ο κατηγορούμενος θα «σπάσει» και θα ομολογήσει πού βρίσκεται η σορός του 31χρονου. Κάτι, όμως, που φαντάζει απίθανο, σύμφωνα με τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση, αφού βλέπουν τον 50χρονο κρεοπώλη να τηρεί μια αρνητική στάση.

Διαβάστε ακόμα: Μεσολόγγι: Απολογείται σήμερα ο κρεοπώλης - Σκύλος μύρισε ανθρώπινα απομεινάρια στη λιμνοθάλασσα - Εύρημα σε αρχαίο τάφο ίσως κόστισε τη ζωή στον Μπάμπη

Από νωρίς το πρωί υπάλληλοι του Δήμου Μεσολογγίου στήνουν κάγκελα, προκειμένου να αποτρέψουν ενδεχόμενη προσπάθεια συγγενών να προσεγγίσουν τον κατηγορούμενο κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια, καθώς υπάρχει κάλεσμα μέσω διαδικτύου για συγκεντρώσεις κατά του 50χρονου κρεοπώλη.

Δείτε φωτογραφίες:

20240122_081042
20240122_081048
20240122_084937


Μεσολόγγι: Σήμερα αναμένεται να ξεκινήσουν εκ νέου οι έρευνες στη λιμνοθάλασσα               

Σήμερα αναμένεται να ξεκινήσουν εκ νέου οι έρευνες στη λιμνοθάλασσα με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου που μπορεί να εντοπίσει ανθρώπινα υπολείμματα σε βάθος πολλών μέτρων. Χθες το πρωί ο χειριστής και ο σκύλος μεταφέρθηκαν σε συγκεκριμένο σημείο όπου υποδείχθηκε από την οικογένεια και ο σκύλος «έπιασε» μυρωδιά. Ωστόσο, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων, δεν γινόταν να γίνει επιτόπια έρευνα, κάτι που ελπίζουν να κάνουν σήμερα πυροσβέστες. Εάν εντοπιστεί κάποιο εύρημα, θα κληθεί δύτης από την Πάτρα.

Πάντως, οι υπάλληλοι των δικαστηρίων Μεσολογγίου σήμερα προχωρούν σε κινητοποιήσεις, καθώς η κυβέρνηση, όπως λένε, σχεδιάζει τη μεταφορά των περισσότερων υπηρεσιών του δικαστικού μεγάρου στην Πάτρα, με αποτέλεσμα να υπάρξουν ενδεχομένως καθυστερήσεις στην απολογία του κατηγορούμενου.