Αρχές αναζητούν τον 31χρονο Μπάμπη Κούτσικο από το Βόλο, κάπου θαμμένο, καθώς όλα συνηγορούν πως αυτό ήταν το φρικτό τέλος, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ALPHA.

Οι έρευνες πλέον επικεντρώνονται σε περιοχές όπου το χώμα είναι είτε φρεσκοσκαμμένο, είτε υπάρχουν «βουναλάκια» με ενδείξεις πως ανοίχτηκε πρόσφατα λάκκος.

Ο 50χρονος κρεοπώλης φέρεται να είχε πει στους αστυνομικούς πως είχε κάνει χρήση χασίς το βράδυ της εξαφάνισης, κάτι το οποίο διέψευσαν κατηγορηματικά οι φίλοι του, καθώς όπως είπαν οι ίδιοι τους είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος «Είπα ψέματα πως είχα καπνίσει χασίς»!


Μεσολόγγι: Κυνικός στο κρατητήριο ο κρεοπώλης


Κυνικότητα χαρακτηρίζει τον 50χρονο κρεοπώλη στο Μεσολόγγι, ο οποίος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό τον 31χρονο Μπάμπη Κούτσικο, καθώς σύμφωνα με το MEGA και τον πρόεδρο αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη, ο 50χρονος φέρεται να ρώτησε τους συγκρατούμενούς του, όσο ήταν υπό κράτηση στο Μεσολόγγι, για το «πώς είναι στις φυλακές του Κορυδαλλού;»!

Παράλληλα, ο 50χρονος παραμένει στο επίκεντρο των ερευνών, με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. να θεωρούν πως γνωρίζει πολλά περισσότερα από όσα λέει, ενώ χαρακτηρίζουν πολλούς από τους ισχυρισμούς του ως «γελοίους».


Μεσολόγγι: Κατασχέθηκε κινητό φίλου του κρεοπώλη - Μια γυναίκα στο "στόχαστρο" των Αρχών

Νέες αποκαλύψεις για την εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι καθώς οι Αρχές κάλεσαν δυο άτομα για κατάθεση το μεσημέρι της Δευτέρας (16/01) και σύμφωνα το MEGA, πρόκειται για έναν άνδρα, ονόματι Σ., και μια γυναίκα, αμφότεροι φίλοι του 50χρονου κρεοπώλη, του ανθρώπου που ήταν ο τελευταίος που είδε ζωντανό τον Μπάμπη Κούτσικο.

Μάλιστα, οι Αρχές προχώρησαν στην κατάσχεση του κινητού του ενός εκ των δυο καθώς εκτιμάται ότι εκεί κρύβεται το «κλειδί» για την λύση του θρίλερ της εξαφάνισης του 31χρονου.

Το εν λόγω πρόσωπο ήταν εκείνο το οποίο προσπάθησε να επικοινωνήσει ο κρεοπώλης αμέσως μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη, ενώ εντοπίστηκε πως στο κινητό του είχαν σβηστεί μηνύματα τα οποία ανακτήθηκαν.

Σε ό,τι αφορά τη γυναίκα, την ημέρα της εξαφάνισης ο κρεοπώλης την είχε καλέσει αρκετές φορές χωρίς ωστόσο να απαντηθούν οι κλήσεις του.

Διαβάστε επίσης - Μεσολόγγι: "Εκεί που τον έχω θάψει δεν θα τον βρουν ποτέ"


Μεσολόγγι: Οι μαρτυρίες φίλων του Μπάμπη και του κρεοπώλη


Άτομο που είχε το ρόλο συνδετικού κρίκου μεταξύ των δύο ανδρών, δηλώνει: «Τον είχα σαν αδερφό. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο την ημέρα που πήγα στο χωριό. Είπαμε καλή αντάμωση και δεν τον ξαναείδα. Ήμουν ο κρίκος που γνωρίστηκαν και τον βάλαμε στην παρέα μας. Θα γινόμουν κουμπάρος του κρεοπώλη», ανέφερε.

«Ήμουν μαζί του όταν τον συνέλαβαν για το μαχαίρι. Μας άρεσε το κυνήγι. Ψωνίζαμε από το μαγαζί του. Δεν μας άφηνε ποτέ να πληρώσουμε. Ήταν ο πατέρας της παρέας», πρόσθεσε.

«Όταν χρειάστηκε λεφτά ο 50χρονος, ο Μπάμπης του έδωσε χρήματα. Με πήρε τηλέφωνο η μάνα του και μας είπε πως ο Μπάμπης είναι άφαντος. Μου είπε του χρωστάνε λεφτά του παιδιού», είπε ο 36χρονος και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ήταν σαν να μην τρέχει τίποτα όταν τον ρώτησα. Μου είπε τον άφησα εκεί. Ήταν σαν να μην τον ένοιαζε. Δεν αντέδρασε όταν ήρθε η αστυνομία. Τον μπλόκαρα από παντού όταν έμαθα τι έγινε».

«Μου είπε ψέματα. Τον ρώτησα γιατί το έκανε αυτό και δεν μου απάντησε», υπογράμμισε.

Ο άνθρωπος που μίλησε πρώτος με τον κρεοπώλη, μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη, δήλωσε στον ALPHA: «Έδωσα το τηλέφωνό μου στην Αστυνομία. Δεν μου το επέστρεψαν ποτέ. Λέγαμε αν θέλουμε να κάνουμε καμιά παρανομία, δεν πρέπει να έχει το τηλέφωνο μαζί. Αυτός είχε δυο τηλέφωνα, ένα παλιό και ένα smartphone».

«Μου είπε ο κρεοπώλης πως είχε πάρει λεφτά από τον Μπάμπη, τα μάζεψα και του τα έδωσα», πρόσθεσε.

Ωστόσο, φαίνεται πως ο 50χρονος είπε ψέματα και στους φίλους του, σύμφωνα με τον ίδιο: «Πού τον άφησες; Με ποιον; Μου είπε δεν ξέρω, τον άφησα και έφυγα. Λέει τον άφησε στον κόμβο».

Η αντίφαση στις καταθέσεις του κρεοπώλη στο βούλευμα

Στο βούλευμα αναφέρεται ότι από την προανάκριση προέκυψε ότι απογευματινές ώρες της 4ης Ιανουαρίου, το θύμα επικοινώνησε τηλεφωνικά με φίλο του, στον οποίο, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι το ίδιο βράδυ θα πήγαινε για κυνήγι με τον κρεοπώλη.

Ο κρεοπώλης υποστήριξε αρχικά στην αστυνομία ότι αφενός δεν είχε κανονίσει να πάει για κυνήγι με τον αγνοούμενο, ωστόσο ισχυρίστηκε ότι ο 31χρονος τον κάλεσε περίπου στις 18:30 της 4ης Ιανουαρίου ζητώντας του να τον μεταφέρει με το όχημά του σε κάποιο σημείο.

Όπως προέκυψε, πάντως, από τα δεδομένα των εταιριών κινητής τηλεφωνίας, ο κρεοπώλης είναι αυτός που κάλεσε το θύμα και όχι το θύμα εκείνον.