Μυστήριο εξακολουθεί να παραμένει η εξαφάνιση του 30χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι.  Εκτός από τον 50χρονο κρεοπώλη, η ασφάλεια καλεί ως μάρτυρα ακόμη ένα πρόσωπο. Πρόκειται για φίλο του αγνοούμενου.

«Πιστεύω ότι έχει γίνει κάτι κακό γιατί θα είχε έρθει σε επικοινωνία τουλάχιστον με τη μητέρα μου. Εγώ πιστεύω ότι δεν είναι στη ζωή» είπε η αδερφή του αγνοούμενου. ΕΜΑΚ, αστυνομία και εκπαιδευμένα σκυλιά τον ψάχνουν για τρίτο 24ωρο. Drone και θερμικές κάμερες «χτενίζουν» την περιοχή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star o τελευταίος άνθρωπος που τον είδε, είναι ο 50χρονος κρεοπώλης ο οποίος υποστηρίζει πως:

- Δεν γνωρίζει τίποτα

- Δεν θυμάται πολλά

Επίσης φέρεται να έχει διαγράψει κλήσεις και μηνύματα από το κινητό του.

Σύμφωνα με την αδερφή του 31χρονου, ο 50χρονος πέφτει σε αντιφάσεις: «Εκείνη την ημέρα ο Μπάμπης τον πήρε τηλέφωνο για να έρθει να τον πάρει. Στον κολλητό του ο αδερφός μου είπε ότι θα πάω με τον συγκεκριμένο για κυνήγι. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι ο Μπάμπης του είπε "μετάφερε με εκεί για να με παραλάβει κάποιος άλλος"». 

Διαβάστε επίσης: Μεσολόγγι: Στα εγκληματολογικά εργαστήρια μεταφέρεται το όχημα του επιχειρηματία που θεωρείται ως ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου

Σύμφωνα με όσα είπε ο 50χρονος στην αστυνομία, ο Μπάμπης τού ζήτησε να τον αφήσει σε ένα σημείο σε διασταύρωση στην εθνική οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων, το οποίο είναι σε πολύ κοντινή απόσταση από το σπίτι του.

 Μεσολόγγι: Τα εγκληματολογικά εργαστήρια θα δώσουν απαντήσεις

Σήμερα ο 50χρονος οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη για το μαχαίρι που είχε στην κατοχή του ωστόσο η δίκη αναβλήθηκε για αύριο. Απόψε θα περάσει ένα ακόμη βράδυ στην ασφάλεια.

Οι αστυνομικοί περιμένουν από τα εγκληματολογικά εργαστήρια απαντήσεις για το κινητό του, τα ρούχα και το αυτοκίνητό του, ενώ την ίδια ώρα έχει γίνει και εξέταση για πυρίτιδα.

Μεσολόγγι: Νέο πρόσωπο καταθέτει για την εξαφάνιση

Για την υπόθεση καταθέτει ακόμη ένα πρόσωπο. Πρόκειται για τον νεαρό που υποτίθεται ότι θα συναντούσε ο Μπάμπης για να πάει για κυνήγι  - όπως υποστήριξε τουλάχιστον ο 50χρονος.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο νέος μάρτυρας ισχυρίστηκε ότι: «Δεν είχαμε κανονίσει να βρεθούμε».

Ο Μπάμπης, σύμφωνα με την αδερφή του, είχε δώσει διορία στον 50χρονο για να του επιστρέψει το ποσό των 17.000 ευρώ που του χρωστούσε μέχρι την Κυριακή. Αυτό είχε αναφέρει στη μητέρα του δύο μέρες πριν εξαφανιστεί.