Στα εγκληματολογικά εργαστήρια μεταφέρεται αυτήν την ώρα, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες των «Παραπολιτικών», το όχημα του επιχειρηματία από το Μεσολόγγιο οποίος εμφανίζεται προς το παρόν ως ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου.

Πρόκειται για τον 31 ετών νέο ο οποίος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς αργά το απόγευμα της Πέμπτης και έκτοτε έχουν χαθεί τα ίχνη του.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του Μπάμπη έχουν ήδη ξεκινήσει σε μία αγροτική έκταση λίγα χιλιόμετρα πριν από την είσοδο της πόλης, όπου οι αστυνομικοί εκτιμούν με βάση των έως τώρα ευρυμάτων ότι ενδεχομένως κινήθηκε εκεί τις πρώτες ώρες μετά την εξαφάνισή του.

Το κινητό του τηλέφωνο παραμένει κλειστό, με τους συγγενείς του βρίσκονται σε απόγνωση, αφού έπειτα από τόσα 24ωρα δεν έχουν καμία εικόνα τού τι έχει συμβεί και πού μπορεί να βρίσκεται ο άνθρωπός τους.

*Διαβάστε εδώ: Διπλό μυστήριο σε Θεσσαλονίκη και Μεσολόγγι: Ως εγκληματική ενέργεια κρίνεται από τις Αρχές η εξαφάνιση του Μπάμπη και της Γεωργίας




Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του

Στις έρευνες που ξεκίνησαν πριν από λίγη ώρα, συμμετέχουν δεκάδες πυροσβέστες του Μεσολογγίου και της Πάτρας, ομάδα της 6ης ΕΜΑΚ, αλλά και ιδιώτες. Είναι η μεγαλύτερη κινητοποίηση από την ημέρα της εξαφάνισης, με τις Αρχές, σύμφωνα με τις πληροφορίες, να σκοπεύουν να «σαρώσουν» μια έκταση χιλιομέτρων, ξεκινώντας από τον κεντρικό δρόμο που υποτίθεται πως άφησε ο επιχειρηματίας τον Μπάμπη και μέχρι τη θάλασσα.

Ο άνθρωπος ο οποίος θεωρείται ύποπτος για την εξαφάνιση συνελήφθη χθες, Κυριακή, το μεσημέρι για παράβαση του νόμου περί όπλων. Μεταφέρθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής στον εισαγγελέα Μεσολογγίου, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία και σήμερα λίγο μετά το μεσημέρι αναμένεται να μεταφερθεί εκ νέου στο δικαστικό μέγαρο της πόλης.

Ο ίδιος, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, επιμένει πως δεν είχε καμία απολύτως σχέση με την υπόθεση, δεν γνωρίζει τίποτα για την εξαφάνιση, δεν έχει χρέος προς τον Μπάμπη, αφού το έχει εξοφλήσει, ενώ ως προς τις συνθήκες τις συνάντησής του με τον 31 ετών άνδρα, υποστήριξε ότι εκείνος ήταν που του ζήτησε να τον μεταφέρει στην περιοχή των παλαιών ΤΕΙ, όπου και τον άφησε προκειμένου να πάει για κυνήγι.

Στη συνέχεια, ο επιχειρηματίας έφυγε για απομακρυσμένο χωριό της ορεινής Ναυπακτίας, δηλώνοντας έτσι πλήρη άγνοια για τις συνθήκες εξαφάνισης.