Βήμα προς βήμα ερευνούν οι Αρχές το ανατριχιαστικό έγκλημα με θύμα την 23χρονη Φαίη Μπακογιώργου καθώς οι απολογίες της αδελφής της, της μητέρας και της σπιτονοικοκυράς της παρουσιάζουν πλήθος αντιφάσεων, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega.

Αν και η αδελφή της ομολόγησε με κυνικό τρόπο πως σκότωσε την αδελφή της, εντούτοις ο πατέρας της 23χρονης ζήτησε τη διενέργεια αναπαράστασης προκειμένου να χυθεί φως στις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες η κόρη του έχασε τη ζωή της. Ο ίδιος αναφέρει ότι δεν πιστεύει λέξη από την απολογία της αδελφής της Φαίης λέγοντας πως υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία τα οποία αναιρούν αυτά που λέει.

Σύμφωνα με το Mega, επιπλέον, η αδελφή της Φαίης ζήτησε συμπληρωματική απολογία. Υπενθυμίζεται πως πέντε ημέρες μετά τη σύλληψη των τριών γυναικών, η αδερφή της Φαίης, Κατερίνα, ομολόγησε ότι ήταν αυτή που διέπραξε τη δολοφονία απαλλάσσοντας, με αυτόν τον τρόπο, την μητέρα της και τη σπιτονοικοκυρά. Ο πατέρας της Φαίης κάνει λόγο για «σκηνοθετημένη ομολογία» της μικρής αδερφής της Φαίης Μπακογιώργου και ισχυρίζεται ότι ««πήρε πάνω της» το φόνο για να καλύψει άλλον ένοχο.