Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο τις αποκαλύψεις για τα επεισόδια έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη», στου Ρέντη, το βράδυ της Πέμπτης, στα οποία τραυματίστηκε σοβαρά ένας 31χρονος αστυνομικόςΤην πιο δύσκολη μάχη της ζωής του δίνει ο αστυνομικός, ο οποίος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.

Οι γιατροί κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να κρατήσουν στη ζωή τον αστυνομικό, ενώ ο πατέρας του τους παρακάλεσε να κάνουν ό,τι μπορούν για να σώσουν το παιδί του. «Να καταβάλετε ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για να σώσετε το παιδί μου, είναι άδικο να πεθάνει» είναι τα λόγια που φέρεται να είπε.

Οι γονείς του που ζουν στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του γιου τους, ενώ την ίδια ώρα συνάδελφοί του το επισκέπτονται συνεχώς στο νοσοκομείο.

Σημειώνεται πως το πρωί της Κυριακής έγινε γνωστό πως ένας άνδρας, μόλις 18 ετών συνελήφθη, καθώς ομολόγησε ότι αυτός ήταν που έριξε την ναυτική φωτοβολίδα.

Επεισόδια στου Ρέντη: Το ιατρικό ανακοινωθέν του Σαββάτου για τον αστυνομικό

Στο τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου γινόταν λόγο για «διάχυτη αιμορραγική διάθεση στο τραύμα του μηρού», η οποία ωστόσο «ελέγχεται επαρκώς με τοπικά αιμοστατικά και επίδεση».

Διαβάστε ακόμα: Επεισόδια στου Ρέντη: Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί ο 31χρονος αστυνομικός - Έχει σταματήσει η διάχυτη αιμορραγία στο τραύμα

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με σταδιακά μειούμενες δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων. Λόγω διαταραχών πηκτικότητας υπάρχει διάχυτη αιμορραγική διάθεση στο τραύμα του μηρού που ελέγχεται επαρκώς με τοπικά αιμοστατικά και επίδεση. Δερματικό θερμικό έγκαυμα στον μηρό και πέριξ του τραύματος», ανέφερε του ιατρικό ανακοινωθέν.