Στο Δικαστικό Μέγαρο Χανίων Κρήτης οδηγήθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί της Πέμπτης ο 57χρονος άνδρας που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του πατέρα του.

Υπενθυμίζεται πως ο 80χρονος, σύμφωνα με το τοπικό ενημερωτικό μέσο creta24.gr, είχε βρεθεί μαχαιρωμένος στο στήθος μέσα στο σπίτι του το πρωινό της 30ής Δεκεμβρίου, ενώ φέρεται να είχε δεχτεί την επίθεση το προηγούμενο βράδυ.

Οι αστυνομικοί, που από την πρώτη στιγμή εστίαζαν περισσότερο στο ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, προσήγαγαν την Τρίτη τον 57χρονο γιο του 80χρονου ως ύποπτο για το μαχαίρωμα του ηλικιωμένου και χθες προχώρησαν στη σύλληψή του.

Ο γιος του 80χρονου από την Κρήτη που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας του πατέρα του και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων οδηγήθηκε σε εισαγγελέα και ανακριτή και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας 8 Δεκεμβρίου.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της υπόθεσης:

«Εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος ημεδαπού που έλαβε χώρα νυκτερινές ώρες της 28/12/2023 σε περιοχή του Δήμου Χανίων και συνελήφθη σήμερα (03.01.2024) το μεσημέρι δυνάμει εντάλματος σύλληψης κ. Ανακριτή Χανίων, ημεδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων».

Διαβάστε ακόμα: Κορονοϊός: "Καμπανάκι" Σαρηγιάννη για 8.800 ημερήσια κρούσματα - Οδηγίες για το άνοιγμα σχολείων

Ο 80χρονος εξήλθε χθες από τη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανιών και νοσηλεύεται στο Θωρακοχειρουργικό Τμήμα του νοσοκομείου.

Σημειώνεται πως ο ηλικιωμένος μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο είχε υποβληθεί σε σοβαρή θωρακοχειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση του τραύματος στο στήθος, ενώ έφερε και χτυπήματα στο κεφάλι και μώλωπες στο σώμα.

Πηγή: creta24.gr