Ενώπιων του Εισαγγελέα βρέθηκε χθες, Πέμπτη, ο 57χρονος που συνελήφθη το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του ηλικιωμένου πατέρα του στην Κρήτη.

Ειδικότερα, ο εισαγγελέας του απήγγειλε τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων, με βάσει και την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του.

Διαβάστε ακόμα: Συγκλονίζει γυναίκα που ακρωτηριάστηκε μετά από τροχαίο: "Έβγαζε φωτογραφίες με το κινητό και έπεσε κατευθείαν πάνω στο πόδι μου"

Τη Δευτέρα αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή Χανίων ο 57χρονος, που φέρεται να μαχαίρωσε τον ίδιο του τον πατέρα μέσα στο σπίτι του.

Σύμφωνα με το τοπικό ενημερωτικό μέσο neakriti.gr, τον 79χρονο είχε βρει τραυματισμένο το πρωί της επόμενης μέρας του επεισοδίου ο δεύτερος γιος του, ο οποίος και ειδοποίησε ΕΚΑΒ και αστυνομία. Μάλιστα, το μαχαίρι με το οποίο ο 57χρονος φέρεται να μαχαίρωσε τον πατέρα του στον θώρακα, βρέθηκε στην είσοδο του σπιτιού.

Ο φερόμενος δράστης προκάλεσε θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο του 79χρονου και ένα βαθύ τραύμα στο θώρακα. Στο νοσοκομείο Χανίων όπου διακομίστηκε το πρωί της περασμένης Παρασκευής ο ηλικιωμένος, υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση. Παρ’ ότι μεσολάβησε μια ολόκληρη νύχτα από τον τραυματισμό του μέχρι τη μεταφορά του στο νοσοκομείου, κατάφερε να ανακάμψει.

Κρήτη: Αδιευκρίνιστοι είναι οι λόγοι που όπλισαν το χέρι του φερόμενου δράστη

Αδιευκρίνιστοι είναι οι λόγοι που όπλισαν το χέρι του φερόμενου δράστη, με τις αρχές ωστόσο να οδηγούνται στα ίχνη του λίγα εικοσιτετράωρα μετά το αιματηρό περιστατικό.

Σύμφωνα με τα neakriti.gr, πηγές αναφέρουν ότι οι μεταξύ τους διαφορές, οι οποίες έγιναν αφορμή για τον καυγά και τελικά για το μαχαίρωμα, σχετίζονται με περιουσιακά θέματα. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων προχώρησαν από την πρώτη στιγμή σε προσαγωγές στο αστυνομικό μέγαρο, συλλέγοντας στοιχεία που θα τους οδηγούσαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης και στον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Στο μεταξύ, βελτιωμένη είναι η κατάσταση του ηλικιωμένου που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χανίων Κρήτης, εκτός κινδύνου.

Πηγή: neakriti.gr