Χριστούγεννα στο σπίτι του, στην Πάτρα, θα κάνει ο κατηγορούμενος νοσηλευτής του νοσοκομείου ‘’Άγιος Ανδρέας’’, ο οποίος  βγήκε ανακουφισμένος μετά το τέλος της απολογίας του, αφού αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του 23χρονη για βιασμό.

Ο 50χρονος αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 3.000 ευρώ. Είναι υποχρεωμένος να εμφανίζεται σε αστυνομικό τμήμα κάθε 15 ημέρες, ενώ του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα, μέχρι να γίνει η δίκη.

Σάλος στην Πάτρα για την καταγγελία σε βάρος του νοσηλευτή στο νοσοκομείο ‘’Άγιος Ανδρέας’’ – Μήνυση για βιασμό κατέθεσε η 23χρονη

H καταγγελία που προκάλεσε σάλο στην Πάτρα έγινε από γιατρό την περασμένη Κυριακή. Ακολούθησε η μήνυση της 23χρονης, με τον κατηγορούμενο να δηλώνει στο Live News αθώος.

Η 23χρονη υπέβαλε μήνυση σε βάρος του για βιασμό με τις αρχές να προχωρούν άμεσα στη σύλληψή του. Η αρχική καταγγελία σε βάρος του νοσηλευτή είχε γίνει από γιατρό του νοσοκομείου που το βράδυ της Κυριακής εφημέρευε.

Στο Live News ο κατηγορούμενος νοσηλευτής περιέγραφε τα γεγονότα διαφορετικά.

Καταγγελία πριν 10 χρόνια σε βάρος του νοσηλευτή για απόπειρα βιασμού πεθεράς και νύφης

Στο μικροσκόπιο έχουν μπει και μια σειρά από άλλες καταγγελίες σε βάρος του 50χρονου, από ασθενείς του νοσοκομείου.

Όπως καταγγέλλει στο Live News η γυναίκα, η δική της περιπέτεια εκτυλίχθηκε πριν από 10 χρόνια, όταν όπως υποστηρίζει ο νοσηλευτής, προσπάθησε να βιάσει την ίδια και τη νύφη της.

«Η κοπέλα είχε τον άντρα της στο νοσοκομείο, κάτι είχε χτυπήσει, είχε στραμπουλήξει το πόδι του τότε ο γιος μου και πήγαν σαν ζευγάρι στο νοσοκομείο. Ήταν καλοκαίρι και φορούσε ένα στράπλες φουστανάκι και κάποια στιγμή αυτός δεν ξέρω πως την ξεμονάχιασε σε ένα χώρο του νοσοκομείου και της κατεβάζει το στράπλες και προσπάθησε να την φιλήσει».

Διαψεύδει ο 50χρονος νοσηλευτής όχι μόνο την τωρινή καταγγελία της 23χρονης, αλλά το ότι έχει απασχολήσει στο παρελθόν για ανάλογα ζητήματα

Ο 50χρονος νοσηλευτής όχι μόνο αρνείται την τωρινή καταγγελία για τον βιασμό της 23χρονης αλλά διαψεύδει κατηγορηματικά πως έχει απασχολήσει στο παρελθόν για ανάλογα ζητήματα.

Το περιβάλλον της 23χρονης που κατήγγειλε τον νοσηλευτή για βιασμό τονίζει πως η γυναίκα είναι αποφασισμένη να κυνηγήσει την όλη υπόθεση, μέχρι ο νοσηλευτής να καταδικαστεί, με τον 50χρονο να παίρνει πριν από λίγο το δρόμο της επιστροφής για το σπίτι του.

Ο Κώστας Πετρόπουλος, μέλος του ΔΣ του σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο «Α. Ανδρέας» στην Πάτρα μίλησε στο Live News.

«”Καταγγελίες” υπήρχαν στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα, δεν είχαν κατατεθεί γραπτές καταγγελίες. Η αλήθεια είναι όμως ότι όλοι ξέραμε ότι ήταν επιρρεπής σε τέτοια ζητήματα. Γνωρίζαμε ότι μπορεί να είναι κι ένα παθολογικό του πρόβλημα αυτό. Το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν είχε ακουστεί κάτι και εκτιμούσαμε ότι είχε συνετιστεί».