Σάλος έχει προκληθεί στην Πάτρα, όπου γυναίκα ασθενής που βρισκόταν στα επείγοντα του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» κατήγγειλε ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά νοσηλευτής. Για το περιστατικό σχηματίστηκε δικογραφία και διατάχθηκε ΕΔΕ.

Πάτρα - Νοσηλευτής: Έχω γεννηθεί να προσφέρω, δεν είχα διάθεση να κάνω σε κάποιον κακό

Συγγενείς της καταγγέλουσας μίλησαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ενώ ο νοσηλευτής που κρατείται προσωρινά και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη, μίλησε αποκλειστικα στην Κωνσταντίνα Τσεγγενέ. Ο ίδιος, αρνείται πως παρενόχλησε σεξουαλικά την 23χρονη ασθενή και έδωσε τη δική του εκδοχή:
«Έχω ένα ιστορικό πεντακάθαρο. Έχω γεννηθεί να προσφέρω, δεν είχα διάθεση, ούτε σκοπό να κάνω σε κάποιον κακό... Ίσα που την ακούμπησα, παρουσία του γιατρού, για να τρυπήσει ο γιατρός πίσω στη σπονδυλική στήλη για να πάρει υγρό για διάγνωση. Και μετά της έκανα ενδομυϊκή ένεση παυσίπονη, παρουσία του γιατρού πάλι...», δήλωσε στο Star ο κατηγορούμενος.

«Σε μια τέτοια εφημερία που γίνεται πανικός, δεν προλαβαίνεις ούτε να πιεις νερό. Αισθάνομαι πολύ άσχημα και στεναχωριέμαι, γιατί έχω χτίσει μια καριέρα λαμπρή... Εμένα με αγαπάνε όλοι! Δεν ξέρω πραγματικά για ποιον λόγο έγινε όλο αυτό», πρόσθεσε.

Ο νοσηλευτής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και στη συνέχεια στον ανακριή, από όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.

Πάτρα: Τι υποστηρίζει η 23χρονη καταγγέλλουσα

Σύμφωνα με την καταγγελία, η 23χρονη από τον Πύργο Ηλείας, συνοδευόμενη από τον πατέρα της, χρειάστηκε να κάνει εξετάσεις στα επείγοντα. Όπως κατήγγειλε η ίδια, μόλις ο γιατρός έφυγε από το σημείο, ο νοσηλευτής την παρενόχλησε σεξουαλικά.  Αμέσως κάλεσε βοήθεια, ενημέρωσε τους γιατρούς, ενώ ειδοποιήθηκαν η διοίκηση και η αστυνομία. Ο νοσηλευτής προσήχθη και η 23χρονη έδωσε κατάθεση παρουσία ψυχολόγου.

Η καταγγέλλουσε, η οποία παραμένει στο νοσοκομείο, έχει στο πλευρό της τον σύζυγό της. «Ήταν πολύ επώδυνο αυτό που της συνέβη. Με το ζόρι μου είπε και εμένα κάποια πράγματα. Δε θέλω και εγώ να την τσιτώνω με ερωτήσεις», υποστήριξε στο Star ο σύζυγος της καταγγέλλουσας. Το περιστατικό ερευνάται και αναμένονται εξελίξεις.