Αρνείται κάθε κατηγορία εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση ο νοσηλευτής από την Πάτρα. Η καταγγελία της  23χρονης γυναίκας που κατήγγειλε το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης από νοσηλευτή του νοσοκομείου της Πάτρας, Άγιος Ανδρέας, αμφισβητείται από τον ίδιο τον νοσηλευτή δηλώνοντας: «Δεν πήγα ποτέ στον θάλαμο μόνος μου».

Σήμερα (21/12), ο νοσηλευτής του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας που κατηγορείται για βιασμό ασθενή στα Επείγοντα του νοσηλευτικού ιδρύματος, πέρασε το «κατώφλι» του ανακριτή. 

Διαβάστε επίσης: "Της κατέβασε το στράπλες φουστανάκι και προσπάθησε να την φιλήσει" - Νέα καταγγελία για τον 50χρονο νοσηλευτή στην Πάτρα

Ο 51χρονος οδηγήθηκε το μεσημέρι στον εισαγγελέα πρωτοδικών Πάτρας, ο οποίος τού άσκησε ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για κατάχρηση σε γενετήσια πράξη, ενέργεια ισοδύναμη του βιασμού μιας και το θύμα περιέρχεται σε κατάσταση που δεν μπορεί να αντιδράσει, σύμφωνα με το tempo24.news.

Τι ισχυρίστηκε ο νοσηλευτής

Από την πλευρά του, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τα πάντα και υπογράμμισε ότι «δεν πήγα ποτέ στον θάλαμο μόνος μου», μιλώντας στο MEGA.

Σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν στο MEGA, ο 50χρονος φέρεται να έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν, αφού έκανε συστηματικά τέτοιες πράξεις σε ασθενείς και όχι μόνο.

Το θύμα αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία που συνέβη όταν ο νοσηλευτής ήταν 40 ετών και επιχείρησε να βιάσει τη νύφη της.

 «Η κοπέλα είχε τον άντρα της στο νοσοκομείο, κάτι είχε χτυπήσει, είχε στραμπουλήσει το πόδι του τότε ο γιος μου και πήγανε σαν ζευγάρι στο νοσοκομείο. Ήταν καλοκαίρι και φορούσε ένα στράπλες φουστανάκι και κάποια στιγμή, αυτός δεν ξέρω πως την ξεμονάχιασε σε έναν χώρο του νοσοκομείου, της κατεβάζει το στράπλες και προσπάθησε να τη φιλήσει», ανέφερε αρχικά αποκαλύπτοντας ότι προσπαθούσε να τον απωθήσει η γυναίκα και γλίτωσε τρέχοντας στους διαδρόμους.

 «Η κοπέλα ταράχτηκε τόσο πολύ, βγήκε έξω τρέχοντας, πήγε στον άντρα της. Ο άντρας της δεν μπορούσε να κάνει κάτι γιατί ήταν με την πατερίτσα, έτρεχε στον διάδρομο για να προσπαθήσει να τον χτυπήσει, είχε εξαγριωθεί πάρα πολύ. Πηγαίνει στο νοσοκομείο ο σύζυγός μου. Δεν μπόρεσε να κρατήσει την ψυχραιμία του και όπως τον βλέπει μπροστά του, του σκάει δύο χαστούκια, μπαμ μπαμ, και ‘όχι’ και ‘κάνετε λάθος’ και ‘δεν είμαι εγώ’ και ‘εγώ δεν την ακούμπησα’ και ‘εγώ εκείνο’ και ‘εγώ το άλλο»’, σημείωσε στη συνέχεια.