Oι θεράποντες γιατροί του 31χρονου βαριά τραυματία αστυνομικού από τα επεισόδια στου Ρέντη, σήμερα διέκοψαν τη χορήγηση κατασταλτικών φαρμάκων και εξακολουθεί για δωδέκατο εικοσιτετράωρο να νοσηλεύεται διασωληνωμένος και σε κρίσιμη κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) του Γενικού Κρατικού Νικαίας.

Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του parapolitika.gr, ο 31χρονος αστυνομικός «δεν έχει διαφύγει ακόμη τον κίνδυνο για τη ζωή του ούτε έχει καταστεί δυνατόν, στην παρούσα φάση, να εκτιμηθεί εάν και κατά πόσο έχουν προκληθεί σοβαρές εγκεφαλικές βλάβες».

Οι θεράποντες γιατροί επιδιώκουν να διακριβώσουν εάν ο 31χρονος θα εκδηλώσει αντιδράσεις με τη διακοπή των κατασταλτικών φαρμάκων, τα οποία του χορηγούν από την αρχή της νοσηλείας του στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νικαίας.

Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ διασωληνωμένος και υποστηριζόμενος με μηχανικό αερισμό και συνεχή εξωνεφρική κάθαρση. Εχει διακοπεί η αγωγή με κατασταλτικά φάρμακα προκειμένου να εκτιμηθεί η νευρολογική του εικόνα στις επόμενες ημέρες.»