Στα χέρια των αστυνομικών βρίσκεται από αργά χθες το βράδυ ένας εκ των δύο δραστών τις αιματηρής συμπλοκής στο Γκάζι, κατά την οποία τρεις νεαροί από την Κρήτη τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς.

Όπως είχαν αναφέρει τα parapolitika.gr, από το βράδυ του Σαββάτου οι αστυνομικοί γνώριζαν την ταυτότητα των δραστών και είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Αργά χθες το βράδυ, έπειτα από ενέργειες του τμήματος Εκβιαστών, συνελήφθη στην Αθήνα ένας από τους δύο δραστών ο οποίος κρυβόταν σε οικία.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και το συνεργού του. Οι δύο άνδρες επλεβαιναν σε ένα σκούρο jeep και περνώντας από ένα στενό δρομάκι την οδό Ιάκχου στο Γκάζι, πάτησαν σε μία λακούβα με νερά, βρέχοντας έναν από την παρέα των έξι κρητικών που μόλις είχαν κάτσει να φάνε μετά από ολονύχτια διασκέδαση τα ξημερώματα του Σαββάτου.

*Διαβάστε εδώ: Σταύρος Μπαλάσκας για Γκάζι: Σκληρότατος κακοποιός αυτός που πυροβόλησε εν ψυχρώ - Έχει τεράστιο φάκελο στην αστυνομία

Ο οδηγός και ο συνεπιβάτης του οχήματος κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και κινήθηκαν προς την παρέα των νεαρών και αφού λογομάχησαν, ένας εκ των δύο δραστών τράβηξε όπλο. Ένα πιστόλι των εννέα χιλιοστών και πυροβόλησε συνολικά 4 φορές εναντίον των νεαρών.


Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Σε κρίσιμη κατάσταση ο ένας εκ των τραυματιών

Ένα από τα θύματα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με τραύμα στο κεφάλι, ενώ οι άλλοι δύο τραυματίες έχουν διαφύγει τον κίνδυνο.

Στην παρέα των νεαρών παιδιών επιδείχθηκαν φωτογραφίες των υπόπτων, οι οποίοι και τους αναγνώρισαν, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να ξεκινήσουν το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Η έρευνα στον αρχών συνεχίζεται για τον εντοπισμό και του δεύτερου δράστη της αιματηρής συμπλοκής.