Αρνητικός εμφανίζεται σε γενικές γραμμές ο 33χρονος Αλβανός υπήκοος, ο οποίος συνελήφθη για την επίθεση με θύματα τρεις νεαρούς από την Κρήτη τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Γκάζι.

Ο 33χρονος μιλώντας στους αστυνομικούς του τμήματος Εκβιαστών όπου βρίσκεται αυτήν την ώρα ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως δεν γνωρίζει πού κρύβεται ο συνεργός του, ενώ ο ίδιος υποστήριξε πως το μόνο που έκανε ήταν να χαστουκίσει κάποιους εκ των θυμάτων μετά τη λογομαχία που είχαν.

Σύμφωνα με τις ίδιες δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο 33χρονος κατηγορούμενος δεν έχει αναφέρει το παραμικρό για τον συνεργό του, εάν παραμένει στη χώρα μας ή εάν έχει φύγει από την Ελλάδα με προορισμό την Αλβανία, όπως είχε κάνει εξάλλου και κατά το παρελθόν μετά από αιματηρή επίθεση με έναν νεκρό σε καφετέρια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίζεται η δικογραφία και ενδεχομένως σήμερα το μεσημέρι να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων.

«Ήταν ένας καβγάς του δρόμου. Εγώ έριξα ένα χαστούκι. Δεν περίμενα ότι ο άλλος θα πυροβολήσει», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 33χρονος Αλβανός που συνελήφθη χθες βράδυ, για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο Γκάζι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος κακοποιός πρόσθεσε πως μετά τους πυροβολισμούς, ο ίδιος φοβήθηκε και με τον συνεργό του μπήκαν στο αυτοκίνητο και έφυγαν από το σημείο.

«Δεν ξέρω πού είναι ο άλλος», είπε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς.

*Διαβάστε εδώ: Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Συνελήφθη ο ένας από τους δράστες που συμμετείχαν στην επίθεση κατά των Κρητικών


Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. το τζιπ των δύο κακοποιών

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συλληφθείς έχει απασχολήσει για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με κλοπές αυτοκινήτων και διαρρήξεις κατοικιών, διακίνηση μεταναστών, ναρκωτικά και συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σημειώνεται πως εντοπίστηκε στα Βριλήσσια και το σκουρόχρωμο τζιπ των δύο δραστών, το οποίο χθες το βράδυ μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για αποτυπώματα, ανεύρεση γενετικού υλικού και άλλα στοιχεία που θα βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.