Για… προσβολή της προσωπικότητάς του κατηγορεί την εκπαιδευτικό που κατέθεσε σε βάρος του ο ισοβίτης δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη. Ο 26χρονος Μανώλης Κούκουρας από τη Ρόδο άσκησε αγωγή ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου ζητώντας ως αποζημίωση το ποσό των 65.000 ευρώ.

Ο Κούκουρας, που τον Νοέμβριο του 2018 μαζί με τον 19χρονο τότε Αλέξανδρο Λουτσάι είχαν βιάσει, δολοφονήσει και πετάξει ζωντανή στα βράχια της Λίνδου την 21χρονη φοιτήτρια Μεσογειακών Σπουδών Ελένη Τοπαλούδη, έναν χρόνο μετά την καταδίκη του και στο Εφετείο σε ισόβια, στρέφεται κατά της εκπαιδευτικού που είχε καταθέσει ενώπιον της τακτικής ανακρίτριας Ρόδου στις 8 Ιανουαρίου του 2019.

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Τοπαλούδη: To σπαρακτικό μήνυμα της μητέρας της για τη συμπλήρωση των πέντε χρόνων από δολοφονία της κόρης της


Τι ισχυρίζεται στην αγωγή του ο δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται, η καθηγήτρια τέλεσε εις βάρος του τα αδικήματα της ψευδούς κατάθεσης και της συκοφαντικής δυσφήμησης, υποστηρίζοντας ότι έχει προσβάλει την προσωπικότητά του σε βαθμό μη ανεκτό από την έννομη τάξη και του έχει προκαλέσει ηθική βλάβη.

Όπως ισχυρίζεται ο Μανώλης Κούκουρας, στην κατάθεσή της η εκπαιδευτικός είχε αναφέρει ότι τον γνώριζε, καθώς του έκανε ιδιαίτερα μαθήματα κατ’ οίκον, προκειμένου να τον βοηθήσει στα μαθήματά του, όταν φοιτούσε στη Β’ Γυμνασίου. Η ίδια τον είχε χαρακτηρίσει παιδί αρκετά οξύθυμο και νευρικό, με συχνές εναλλαγές στη συμπεριφορά του, το οποίο κάποιες φορές αντιδρούσε πάρα πολύ έντονα, είχε ξεσπάσματα θυμού, ειρωνευόταν, σηκωνόταν από τη θέση του χωρίς λόγο, χτυπούσε γροθιά το τραπέζι και κλοτσούσε τις καρέκλες, γιατί δεν ήθελε να κάνει μάθημα.

Διαβάστε ακόμα: Αγωγή της οικογένειας Τοπαλούδη: Απαιτούν 980.000 ευρώ από τους φονιάδες της Ελένης τους

Από την πλευρά του, ο 26χρονος ισχυρίζεται ότι είναι άκρως συκοφαντικά όσα κατέθεσε η εκπαιδευτικός, καθώς δεν υπήρξε μαθητής της, ενώ προσθέτει ότι μια καθηγήτρια που θα τον είχε μαθητή της θα κατέθετε και ότι είναι αριστερόχειρας, με βάση την υποχρέωση που έχει να πει την αλήθεια.

Η εναγόμενη έκανε μαθήματα στον πρώτο εξάδελφό του, μεγαλύτερό του κατά σχεδόν εννέα έτη, ο οποίος μάλιστα είχε ήδη τελειώσει το λύκειο, καθώς και τη σχολή όπου φοιτούσε στην Αθήνα, όταν ο ίδιος ήταν μαθητής της Β’ Γυμνασίου το σχολικό έτος 2010-2011.

Δημοσιεύθηκε στην Ontime