Πέντε χρόνια συμπληρώθηκαν χθες, 28/11/2023 από την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Ο πατέρας της, Γιάννης Τοπαλούδης μίλησε ζωντανά στη «Super Κατερίνα» και στην Κατερίνα Καινούργιου.

«Αν μία μάνα διάβαζε αυτά που έγραψε στην ανάρτησή της η μάνα της Ελένης, είμαι σίγουρος ότι θα δάκρυζε» είπε αρχικά ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη.

Δεν έχουμε πειράξει τίποτα από το δωμάτιο της Ελένης

«Δεν έχουμε πειράξει τίποτα από το δωμάτιο της Ελένης. Είναι τα πράγματά της εκεί κι έχουμε κάνει κι έναν άλλο χώρο. Έχω κρατήσει τις τελευταίες μασημένες τσίχλες της, τις τρίχες από τη βούρτσα και το τελευταίο αποτσίγαρο. Ακόμα και τα φρούτα που είχε στο ψυγείο της.

Προσπαθούμε με όσες δυνάμεις διαθέτουμε να είμαστε κοντά στην ελληνική κοινωνία, αρκεί αυτοί που κυβερνούν να ακούνε αυτά τα σπαρακτικά μηνύματα» ανέφερε ο Γιάννης Τοπαλούδης.

Το κορίτσι μας το βασάνισαν επί ώρες 

«Το μεγαλύτερο ποσό της αποζημίωσης που διεκδικούμε θα δοθεί σε δράσεις κατά της βίας των γυναικών. Το ποσό είναι αιματοβαμμένο, όποιο ποσό κι αν επιδικαστεί. Το κορίτσι μας το βασάνισαν επί ώρες και το αίμα του πότισε όλα τα δωμάτια του κολαστηρίου.

Είναι δυνατόν να πάρουμε εμείς αυτά τα χρήματα και να πλουτίσουμε από το αίμα του παιδιού μας; Είναι ντροπή» είπε στο τέλος ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: