Στο μικροσκόπιο των Αρχών για τα επεισόδια στου Ρέντη φαίνεται πως έχει μπει μάνατζερ γνωστού τράπερ. Ο ίδιος από την πλευρά του καταγγέλλει ότι αστυνομικοί τον απήγαγαν φορώντας του κουκούλα και τον χτυπούσαν επί 12 ώρες μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν την περασμένη Πέμπτη στον Ρέντη, προκειμένου να καταθέσει αν ήξερε κάτι.

Σημειώνεται ότι το όνομά του ενεπλάκη στα επεισόδια καθώς γνωρίζεται με τον 18χρονο, ο οποίος έχει συλληφθεί ως υπεύθυνος για τη φωτοβολίδα που τραυμάτισε τον αστυνομικό, ο οποίος νοσηλεύεται εδώ και μέρες στη ΜΕΘ, δίνοντας μάχη για τη ζωή του, ενώ οι γιατροί προχώρησαν σήμερα το απόγευμα σε ακρωτηριασμό του ενός ποδιού του.

Διαβάστε ακόμη: Eπεισόδια στου Ρέντη: Ακρωτηρίασαν το ένα πόδι του αστυνομικού που τραυματίστηκε από τη φωτοβολίδα - Δίνει μάχη για τη ζωή του

Η Ελισάβετ Πούλιου, δικηγόρος του μάνατζερ γνωστού τράπερ, μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή "Το Πρωινό" και ανέφερε πως «ο πελάτης μου είναι τραυματίας και προσήχθη το περασμένο Σάββατο. Απήχθη έξω από την οικία του στο Ίλιον από αστυνομικούς που του φόρεσαν κουκούλα, τον οδήγησαν σε άγνωστο σημείο και τον χτυπούσαν επί 12 ώρες για να καταθέσει εάν γνώριζε κάτι για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στις 7/12 στου Ρέντη. Την ίδια ημέρα έγινε καταγγελία στο υπουργείο Εσωτερικών από συνάδελφο δικηγόρο». Η ίδια επίσης ισχυρίστηκε στην εκπομπή πως ο πελάτης της δεν κατέδωσε τον 18χρονο, ενώ ήταν σε άλλο σημείο που το κατέθεσε στις Αρχές και πως αυτό έχει καταγραφεί από κάμερες.



Από την πλευρά του, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος εξήγησε στην εκπομπή του MEGA, Live News, πώς οι έρευνες των Αρχών οδήγησαν στη σύλληψη αυτού του ατόμου.

Όπως είπε, το βράδυ του Σαββάτου ο 26χρονος οδηγήθηκε μαζί με τον 18χρονο στην ασφάλεια Αττικής και εξετάστηκε. Σε σχέση με τις καταγγελίες του 26χρονου για ξυλοδαρμό, η αστυνομία λέει πως δεν υπήρξε κανένας βασανισμός και δεν μεταφέρθηκε ποτέ από το κτίριο της ΓΑΔΑ καθώς θα είχε καταγραφεί από τις κάμερες.

Επιπλέον, αναφέρουν πως υπάρχουν τρεις καταθέσεις του συγκεκριμένου ατόμου. Στην πρώτη αναφέρει το πώς είχε κινηθεί εκείνη την ημερά, στη δεύτερη αναφέρεται στα ρούχα του και στο κινητό του τηλέφωνο και στην τρίτη επιβεβαιώνει πως ο 18χρονος του είχε πει πως είναι ο δράστης της ρίψης φωτοβολίδας στα επεισόδια στο Ρέντη.

Μάλιστα, στη κατάθεσή του ο 26χρονος αναφέρει πως είχε πάει στο γήπεδο για να πάει ένα πανό, και αφού το μετέφερε συζήτησε με κάποιους στο γήπεδο και άκουσε πως θα γίνουν επεισόδια.

Όπως είπε, δήλωσε τις αντιρρήσεις του και έφυγε κατευθυνόμενος σε ένα fast food στου Ρέντη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου, η αστυνομία πήγε στο συγκεκριμένο fast food για να επιβεβαιώσει τους χρόνους παρουσίας του εκεί αλλά φαίνεται πως το άλλοθι του δεν επιβεβαιώνεται πλήρως.

Συγκεκριμένα, φαίνεται να πηγαίνει σε χρόνο που δεν ταυτίζεται με αυτόν που ο ίδιος δηλώνει.


Δείτε το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου για την εκπομπή "Live News" του MEGA