Σοκ, προβληματισμό και φρίκη προκαλούν τα περιστατικά κακοποίησης ζώων, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Θύμα αυτή τη φορά, η σκυλίτσα Μπέλλα στον Βόλο που σε λίγες μέρες θα υιοθετούνταν.

 Η μόλις ενός έτους Μπέλλα, ένα από τα πολλά αδέσποτα σκυλιά του Βόλου, βρέθηκε νεκρή, το βράδυ της Τρίτης 5 Δεκεμβρίου, σε οικόπεδο της περιοχής «Πευκάκια». Το άψυχο κορμάκι του ζώου, γεμάτο σκάγια, βρήκε -σύμφωνα με την ΕΡΤ- μια φιλόζωη κυρία που πήγαινε καθημερινά στο χώρο όπου βρίσκονται κι άλλα αδέσποτα σκυλάκια για να ταΐσει.

Διαβάστε ακόμα: Aράχωβα: Μπαίνει στις έρευνες και το Ανθρωποκτονιών για τον Όλιβερ – Προχωρούν σε εκταφή του χάσκι

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, δίπλα στην σκυλίτσα βρέθηκε κι ένα σχοινί. Η φιλόζωη κυρία, επικοινώνησε αμέσως με κτηνίατρο της περιοχής και εν συνεχεία και με τον Κτηνιατρικό Σύλλογο, από όπου της δόθηκε η σύσταση να προβεί σε καταγγελία στην Αστυνομία, όπως κι έκανε.

Διαβάστε ακόμα: Αράχωβα: Χαμός στα social media με το συγκινητικό σκίτσο για τον Όλιβερ που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου

Το σκυλάκι παρέλαβαν στη συνέχεια, υπάλληλοι του Δήμου και το μετέφεραν σε κτηνίατρο που συνεργάζεται με τον Δήμο, ύστερα από μια πρώτη εξέταση του οποίου, φάνηκε ότι το σώμα του ζώου ήταν διάτρητο από σκάγια.

Δείτε φωτογραφίες:

Volos_Kakopoiisi_Skilou2
Volos_Kakopoiisi_Skilou


Τραγική ειρωνεία… η μόλις ενός έτους Μπέλλα κακοποιήθηκε θανάσιμα λίγες μέρες πριν βρεθεί σε ένα σπίτι που θα την φρόντιζαν. Η τύχη της είχε χαμογελάσει και σε λίγες μέρες θα έπαυε να είναι αδέσποτη και θα υιοθετούταν από οικογένεια στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αύριο (07/12) αναμένεται να διενεργηθεί και νεκροψία – νεκροτομή.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από ΕΡΤ