Το κράνος που κρατούσε στα χέρια τη στιγμή της δολοφονίας του, πεσμένο στον δρόμο, το σημείο της εκτέλεσης αποκλεισμένο από αστυνομικούς και μια ολόκληρη γειτονιά στο Παλαιό Φάληρο έντρομη από το έγκλημα που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια τους.

Το θύμα, ένας 56χρονος Αλβανός που είχε απασχολήσει κατά καιρούς την Αστυνομία, εκτελέστηκε πολύ κοντά στην είσοδο του σπιτιού του. Έξω από την πολυκατοικία που έμενε τα τελευταία χρόνια, χωρίς, όπως μας λένε κάτοικοι της περιοχής, να τους έχει απασχολήσει ποτέ.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία Παλαιό Φάληρο: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών "βλέπει" η ΕΛ.ΑΣ. - Το ερωτηματικό με τους κάλυκες και το "βαρύ" παρελθόν του 56χρονου

Το χρονικό της ενέδρας θανάτου στο Παλαιό Φάληρο, με θύμα 56χρονο Αλβανό που είχε κατά καιρούς απασχολήσει την Αστυνομία

Η ενέδρα θανάτου στον 56χρονο στήθηκε χθες λίγο μετά τις 21:00 στην οδό Αίαντος. Ο εκτελεστής που συνοδευόταν από ακόμα ένα άτομο, πλησίασε το θύμα όταν πάρκαρε τη μηχανή του και άρχισε να τον πυροβολεί. Μία από τις σφαίρες τον βρίσκει στο στήθος με αποτέλεσμα τον θάνατό του, με τον δράστη να απομακρύνεται ταχύτατα και να χάνεται στα στενά της περιοχής.

Από τις έρευνες των αστυνομικών που απέκλεισαν το σημείο, βρέθηκαν 3 κάλυκες από όπλο 9 χιλιοστών και αναμένονται τα αποτελέσματα για να διαπιστωθεί αν αυτό είχε χρησιμοποιηθεί και σε άλλες εγκληματικές ενέργειες του παρελθόντος.

Μία από τις σφαίρες την ώρα του εγκλήματος κατέληξε στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας που έμενε το θύμα, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Κεντρικό θέμα στα ΜΜΕ της Αλβανίας η είδηση της δολοφονίας του 56χρονου

Η είδηση γίνεται κεντρικό θέμα στη γειτονική Αλβανία, με ΜΜΕ της γειτονικής χώρας να δημοσιεύουν τη φωτογραφία του 56χρονου. Εντός συνόρων είχε απασχολεί τις Αρχές για σύσταση συμμορίας, υποθέσεις ναρκωτικών, διακίνηση λαθραίων τσιγάρων, αλλά και πλαστογραφία.

Όλα αυτά οδηγούν τους αστυνομικούς στην εκτίμηση πως έχουν να κάνουν με ακόμα ένα αιματηρό ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Στη γειτονιά που έμενε ο 56χρονος κρατούσε χαμηλούς τόνους και όπως έλεγαν το πρωί άτομα που τον ζούσαν και τον έβλεπαν καθημερινά, δεν είχαν κάνει ποτέ για εκείνον δεύτερες σκέψεις.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται για την εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας, με μια ολόκληρη γειτονιά στο Παλαιό Φάληρο να παραμένει ανάστατη.


Πηγή: megatv.com