Τα κίνητρα της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος ενός 60χρονου Αλβανού στο Παλαιό Φάληρο, νωρίτερα σήμερα το βράδυ (30/11) αναζητούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής. Ο άνδρας, πυροβολήθηκε τουλάχιστον δύο φορές με πυροβόλο όπλο ενώ βρισκόταν στην οδό Άτλαντος 44, στην περιοχή το Παλαιού Φαλήρου.

Αμέσως, περίοικοι ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο παρέλαβε τον 60χρονο άνδρα και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Η κατάσταση της υγείας του ήταν σοβαρή με τους γιατρούς να μην μπορούν να πουν με βεβαιότητα εάν θα καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 60χρονος κατέληξε.

Πυροβολισμοί στο Παλαιό Φάληρο: Τι βρέθηκε στο σημείο της επίθεσης

palaio_faliro_pyrovollismos_ok_2

Ως προς τα κίνητρα της επίθεσης, οι αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει ήδη τις έρευνες, με τις πρώτες ενδείξεις να οδηγούν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για επίθεση με προσωπικά κίνητρα. Δύο κάλυκες των 9 χιλιοστών βρέθηκαν στον τόπο της επίθεσης και θα σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να εξεταστούν για αποτυπώματα και γενετικό υλικό, ενώ ως προς τις έρευνες για το ποιος κρύβεται πίσω από την επίθεση, οι πρώτες μαρτυρίες κάνουν λόγο για δύο άτομα. Ο ένας πιθανόν νεαρής ηλικίας και ένας λίγο μεγαλύτερος με τους αστυνομικούς να έχουν στήσει μπλόκα και να ελέγχουν υπόπτους σε μεγάλη ακτίνα.