Συγκλονίζει ο πατέρας από την Καλαμάτα που ξυλοκοπήθηκε άγρια, όταν προσπάθησε να προστατεύσει τον γιο του από το ανελέητο bullying που δεχόταν στο σχολείο.

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες. Ο πατέρας και ο θείος του ανήλικου δράστη είχαν συναντηθεί τυχαία με το θύμα, το οποίο τους συμβούλευσε να απευθυνθούν σε ειδικούς αν δε μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τον εκρηκτικό και επιθετικό χαρακτήρα του παιδιού τους. Αυτό φαίνεται να τους εξόργισε:

Διαβάστε επίσης: Καλαμάτα: ‘’Με απείλησε, με έβρισε, μου είπε ‘’θα βγάλεις το παιδί μου τρελό;’’ – Η εξομολόγηση του πατέρα που ξυλοκοπήθηκε άγρια έξω από σχολείο (Βίντεο)

‘’Με γρονθοκόπησε βάναυσα στο πρόσωπο, άρχισα να αιμορραγώ... Με καταδίωξαν, μπήκα μέσα στο σχολείο στις δασκάλες. Έκλεισαν την καγκελόπορτα του σχολείου και φυγαδεύτηκα μέσα στο γραφείο του διευθυντή’’, δήλωσε το θύμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star .

‘’Το παιδί μου είναι τρομοκρατημένο’’, λέει ο πατέρας που δέχτηκε επίθεση στην Καλαμάτα

Το παιδί του θύματος ξυλοδαρμού που δέχθηκε bullying είναι φοβισμένο, όπως περιέγραψε ο πατέρας:

‘’Mε απείλησε, με εξύβρισε ότι θα με κάνει... "Nα πάω το παιδί μου σε ψυχολόγο και θα μου βγάλεις το παιδί μου τρελό", έλεγε... Το παιδί μου αυτή τη στιγμή είναι τρομοκρατημένο στο σπίτι. Έφυγε από το σχολείο κλαίγοντας και φοβάται αυτή τη στιγμή να πάει στο σχολείο’’.

Το θύμα έχει υποβάλλει μήνυση κατά των δραστών, οι οποίοι παραμένουν άφαντοι.