Ο πατέρας του 9χρονου που δέχτηκε επίθεση πρωτοφανούς αγριότητας στην Καλαμάτα, έξω από το σχολείο του 9χρονου παιδιού του, από δύο άτομα οι οποίοι μπήκαν στο αυτοκίνητο του και άρχισαν να τον χτυπούν, περιγράφει το περιστατικό στο Live News του MEGA, από το νοσοκομείο της πόλης όπου και νοσηλεύεται.

 ‘’Άρχισα να αιμορραγώ, δεν ξέρω πώς κατάφερα και βγήκα από το αμάξι. Αιμόφυρτος, πήγα σε ένα απέναντι κατάστημα, βγήκα μέσα στη μέση του δρόμου’’, ανέφερε ο πατέρας του 9χρονου παιδιού.

Το χρονικό της βιαιοπραγίας σε βάρος πατέρα έξω από σχολείο της Καλαμάτας

Όλα ξεκίνησαν όταν χθες (20/11/2023) το πρωί άφησε τον 9χρονο γιο του στο σχολείο. Σε φανάρι, είδε την πόρτα του συνοδηγού να ανοίγει και να ξεκινά ο δικός του εφιάλτης.

‘’Βρήκα καταφύγιο, σκέφτηκα να μπω στο σχολείο του παιδιού. Ευτυχώς εκεί ήταν οι δάσκαλοι που υποδέχονταν τα παιδιά για την πρωινή προσέλευση. Μεσολάβησαν οι δάσκαλοι, κάποιοι γονείς, μικρά παιδιά που ήταν εκεί και απώθησαν τον έναν από τους δύο δράστες’’.

Ο τραυματίας λέει ότι ο ένας εκ των δύο δραστών, ήταν ένας πατέρας άλλου μαθητή με τον οποίο πριν από λίγες μέρες είχαν συζητήσει με αφορμή τα παράπονα που έκανε ο γιος του για bullying, από το παιδί του φερόμενου ως δράστη.

‘’Με απείλησε, με έβρισε, μου είπε ‘θα βγάλεις το παιδί μου τρελό και θα το κάνεις να πάει σε ψυχολόγο’. Εκεί κατάλαβα ότι ήταν κάποιος γονιός μαθητή ο οποίος ασκεί bullying στο παιδί μου’’.

‘’Δεν έγινε κανένας ξυλοδαρμός’’, ισχυρίζεται ο φερόμενος ως δράστης

To LIVE NEWS επικοινώνησε με το περιβάλλον του φερόμενου δράστη, ο οποίος αρνείται κάθε εμπλοκή και ανάμειξη στον τραυματισμό του πατέρα.

‘’Δεν έγινε κανένας ξυλοδαρμός. Δεν ξέρω γιατί είναι στο νοσοκομείο ο άνθρωπος αυτός. Δεν χτυπήθηκε από εμάς. Υπάρχουν μάρτυρες που είδαν το σκηνικό. Εκείνος άρχισε να βρίζει χυδαία και επιτέθηκε. Μετά άρχισε να τρέχει και να πέφτει κάτω μόνος του. Ας το ερευνήσει η Δικαιοσύνη, έχουμε εμπιστοσύνη’’.

‘’Εγώ παράτησα το αυτοκίνητο μέσα στη μέση του δρόμου και είναι λυπηρό ότι κανένας δεν βρέθηκε να βοηθήσει, να πάρει έστω το αυτοκίνητό μου’’.

Το πιο σοβαρό, όπως λέει ο τραυματίας, είναι ο φόβος που άφησε η επίθεση στα παιδιά του. Όλα, όπως τονίζει, όχι μόνο φοβούνται να πάνε στο σχολείο, αλλά ακόμα και να βγουν μια βόλτα στην Καλαμάτα.

‘’Οι γιατροί έχουν διαγνώσει ένα κάταγμα στη μύτη. Έχω αρκετούς πονοκεφάλους’’.

Το επεισόδιο έχει προκαλέσει αναστάτωση στο δημοτικό σχολείο, με γονείς αλλά και εκπαιδευτικούς να προσπαθούν να ρίξουν τους τόνους, ώστε τα παιδιά να συνεχίσουν τα μαθήματά τους απερίσπαστα.

‘’Έχω ήδη καταθέσει μήνυση και έχουμε ζητήσει με τον δικηγόρο μου ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη’’.

Η κατάσταση της υγείας του 45χρονου πατέρα δεν εμπνέει ανησυχία και αναμένεται να πάρει εξιτήριο κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας, μετά από ακόμα έναν κύκλο εξετάσεων.