Ο πατέρας της Φαίης Μπακογιώργου, η οποία εντοπίστηκε νεκρή τον Οκτώβριο του 2021 στην Κυψέλη, μίλησε αποκλειστικά στο MEGA.

Μετά την απολογία τους την Δευτέρα οι τρεις κατηγορούμενες, η μητέρα, η αδερφή και η σπιτονοικοκυρά της 23χρονης, οδηγήθηκαν στη φυλακή για την υπόθεση της δολοφονίας της Φαίης Μπακογιώργου.

Διαβάστε επίσης: Ο... ηθοποιός που ψάxνει ίχνη στο σκοτάδι - Μιλάει στην «Απογευματινή» ο Χάρης Βεραμόν, ο ιδιωτικός ερευνητής που βοήθησε να αποκαλυφθεί η άγρια δολοφονία της Φαίης

Κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση διά ενέργειας και με παράλειψη, εμπορία ανθρώπων κατ’ επάγγελμα, διακοπή κύησης σε βαθμό κακουργήματος, επικίνδυνη σωματική βλάβη αδύναμου ατόμου, απλή σωματική βλάβη κατά συρροή, συνέργεια σε εμπορία ανθρώπων.

Η αδερφή της 23χρονης ομολόγησε τη δολοφονία, λέγοντας πως τη μισούσε, ενώ η μητέρα της Φαίης δήλωσε τοξικοεξαρτημένη και αρνήθηκε την οποιαδήποτε συμμετοχή με το ειδεχθές έγκλημα σε βάρος του ίδιου της του παιδιού. Όσο για την σπιτονοικοκυρά, εκείνη δήλωσε πως υπεραγαπούσε το θύμα και ότι ποτέ δεν της έκανε κακό.

Ο πατέρας της Φαίης Μπακογιώργου υποστηρίζει ότι η μικρή κόρη του ‘’πήρε πάνω’’ της το έγκλημα: ‘’Όλες λένε ψέματα’’

Ο πατέρας της Φαίης Μπακογιώργου δήλωσε πως είναι βέβαιος ότι η μικρή κόρη του ‘’πήρε πάνω’’ της το έγκλημα για να γλιτώσουν οι άλλες δύο κατηγορούμενες.

‘’Εγώ αυτό που πιστεύω είναι ότι λένε όλες ψέματα και σε αυτό είμαι απόλυτος, γιατί πάντα έλεγαν ψέματα. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να κρίνω αν πραγματικά την σκότωσε. Πιστεύω ότι όλες λένε ψέματα’’, είπε ο πατέρας της 23χρονης στο MEGA.

‘’Φώναξα, γιατί με έπνιγε το δίκιο. Πήγαν να πετάξουν το παιδί μου σαν το σκυλί. Δεν το ανέχτηκα, φώναξα. Οι μαρτυρίες πάντως και όλα τα στοιχεία που έχουν μαζευτεί δείχνουν την σπιτονοικοκυρά’, αποκάλυψε.